Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Vám, kteří máte rádi produkty šetrné k přírodnímu prostředí, může nabídnou 100% rozkladatelný malý čtyřhranný talíř z rýžových slupek od značky EcoSouLife.
Australská firma EcoSouLife vytvořila ekologicky udržitelné produkty, které jsou biologicky rozložitelné a jsou skvělou náhradou každodenních škodlivých plastů s obsahem melaminu. Společnost vytváří produkty s přírodními vlákny a udržitelnými materiály. Výrobní materiál jako například rýžové slupky, bambus, kukuřičný škrob, cukrová třtina je bezpečnější pro vás i pro naši planetu.
Zakopejte svůj hrneček a po nějaké době ho zkuste najít. Pokud to byl hrnek od EcoSouLife, máte smůlu. Již ho nenajdete. Produkty jsou dostupné v různých barevných variantách, za skvělou cenu.
HUSK nádobí od firmy EcoSouLife je vyrobené převážně ze zemědělského odpadu – rýžových slupek.Jsou přírodní, zdravé a neobsahují žádné škodlivé látky. Rýžová slupka je vnímáná jako odpad, a je často zlikvidovaná nebo spálená. Hořícími rýžovými slupkami nejen plýtvame zdroje, ale také vytvářime CO2.
Místo toho se rýžové slupky používají pro vytváření nových produktů pro domácnost, které mohou být znovu použity nesčetněkrát. Pokud se chcete zbavit těchto výrobků tak je stačí jenom zahrabat do země a během 2–3 let budou biologicky rozložitelné.
Rozměr: 19×19×2,5cm
Značka | EcoSouLife |
---|---|
Produktová řada | Square Plate |
Materiál
|
vlákno z rýžových slupek |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76003347 |
109 Kč
109 Kč
129 Kč
(15.5 %)
109 Kč
160 Kč
(25.63 %)
119 Kč
129 Kč
(7.75 %)
119 Kč
145 Kč
(11.03 %)
129 Kč
145 Kč
(11.03 %)
129 Kč
99 Kč
(20.2 %)
79 Kč
309 Kč
(19.42 %)
249 Kč
289 Kč
979 Kč
(10.21 %)
879 Kč
529 Kč
(5.67 %)
499 Kč
139 Kč
1 370 Kč
(22.7 %)
1 059 Kč
1 219 Kč
(23.79 %)
929 Kč
699 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.