Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Čestmír: Při lezení je jako ryba ve vodě

Vedoucí hradecké prodejny, Čestmír, je ostřílený lezec a o své lezecké zkušenosti z Česka i zahraničí se s vámi rozhodně rád podělí!

Čestmír z Hradce Králové

Naše prodejna v Hradci Králové sice funguje teprve relativní chvíli, její chod se ale povedlo úspěšně rozjet především díky personálu oplývajícímu bohatými, letitými zkušenostmi s prodejem outdoorového vybavení. Jedním z nich je například náš Čestmír, vedoucí hradecké pobočky, který je zároveň i zarputilým lezcem. Pojďme ho společně trochu lépe poznat! :-)

Aktivní horolezec

Zbystřit by měli především všichni (horo)lezeci, (horo)lezkyně i (horo)lezčata, protože o lezení si s Čestmírem pokecáte na jedničku. Doslova prolezl už nespočet lokací v Česku i zahraničí, kam turisté nohou nevkročí. Navíc patří mezi fajnšmekry se zkušenostmi již z dob, kdy se české outdoorové značky šily ještě na koleni, a zná tak vybavení do poslední nitky.

V dobrých rukou 

Ať už jde o rady nebo zboží, na hradecké prodejně budete vždy v dobrých rukou. "Hradec je trochu stydlivý, ale postupně se rozjíždí jak příliv zákazníků, tak systém uvnitř firmy," říká Čestmír a je rád, že stále zůstává prostor si se zákazníky popovídat a věnovat se jim během jejich nákupu naplno.

Nakupujte ve světových jazycích

Jako bonus pak při návštěvě pobočky v Hradci můžete obohatit nejen své vědomosti týkající se vybavení do přírody, ale i svůj jazykový um. Pokud totiž platí "Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem", pak je Čestmír člověkem alespoň trojnásobným. Pokecat si s ním o sortimentu nebo třeba cestování můžete v češtině, angličtině a francouzštině, tak ho někdy rozhodně přijďte vyzpovídat osobně! Volba řeči je čistě na vás. :-)

Užitečné odkazy

Romana: Již 25 let zkušeností ve sportovním odvětví

Tým 4camping

Více než čtvrtstoletí zkušeností s prodejem sportovního vybavení - to je naše Romana z pražské pobočky na Sokolovské!

Radka: Ne tak úplně rodačka z Jeseníků

Tým 4camping

Ráda se toulá hlavně po Jeseníkách a bez svého nejlepšího přítele Flina nedá ani ránu. Seznamte se s Radkou z brněnské prodejny!

Martina: Lezení není jen koníčkem, ale celoživotní vášní

Tým 4camping

Dalším z týmu 4camping, kdo nenávratně propadl lásce k lezení, je naše Martina z ostravské pobočky!

Vybíráme pro vás

3 199  (38.14 %) 1 979 

Porovnat

1 999  (43.02 %) 1 139 

Porovnat

949  (42.15 %) 549 

Porovnat

Pánské ponožky Warg Trek Merino

249  (20.08 %) 199 

Porovnat

1 699  (64.74 %) od 599 

Porovnat

2 799  (17.86 %) od 2 299 

Porovnat

9 500  (10.01 %) od 8 549 

Porovnat