Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Marek: S pozitivní energií se každá překážka překoná snáz

Marek je tak trochu dobrodruh a o své zkušenosti, zážitky i rady se s vámi mile rád podělí na bratislavské pobočce, kterou má pod svými křídly!

Marek z Bratislavy

Na první pohled možná budete u mladíka, jako je Marek, pochybovat o jeho zkušenostech... Nenechte se však mýlit! Zdání klame a to, že je ostřílený outdoorový nadšenec, zjistíte hned poté, co se s ním dáte do řeči. První zkušenosti s prodejem vybavení do přírody ve 4camping nasbíral již během svého krátkého působení na prodejně v Brně, teď s chutí vede první a zatím jedinou slovenskou pobočku v Bratislavě. O rychle rostoucí prodejnu se stará jako o své dítě a přistupuje k ní, stejně jako k zákazníkům, se svědomitostí a péčí.

Pracující student

Jako student managementu skvěle zvládá interní organizaci i nové technologie a díky své energické povaze má spoustu potřebných zkušeností z cest a výletů, které vám mile rád předá při vaší návštěvě bratislavské prodejny.

Dobrodruh

Jakožto dobrodruha jsme se Marka zeptali na nějakou nezapomenutelnou příhodu z jeho cest... Nakonec vybral jednu z pěší túry Tour du Mont Blanc, v rámci níž zamířil se svým nejlepším kamarádem třeba do italského Milána a Janova. Kromě přenádherných a zcela nevídaných výhledů si z této expedice ve vzpomínkách odvezl i jednu prekérní situaci, ke které se teď však vrací už jen s úsměvem: "Po celou dobu Tour du Mont Blanc jsme spali jenom v kempech, všechno si nesli na zádech v krosnách a bylo to super rozhodnutí. Člověku to dává volnost a flexibilitu, obzvlášť když cestuje jen ve dvou. Hned první den jsme tedy po pár kilometrech v nohách začali vyhlížet kemp, kde složíme hlavy, vzhledem k tomu, že se blížila noc. Takto naladění jsme šli hodinu, dvě, tři, ... a kemp stále nikde. Nahoře na hřebenu nás navíc stihla hrozná bouřka a nocleh pořád v nedohlednu. Nezbývalo než se vrátit dolů do městečka a místo kempu nouzově přespat ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Když jsme v jedenáct hodin večer žádali o ubytování, byli jsme tam jak sedláci mezi noblesou. Slečna na recepci dokonce zavolala manažera, aby se zeptala, jestli nás může ubytovat. Zklamání z neúspěšného pokusu o nalezení kempu navíc ještě narostlo, když jsme se druhý den vydali znovu nahoru po naší trase a zjistili, že jsme včera vzdali boj těsně před cílem - za deset minut bychom bývali dorazili na vrchol, kde se nacházela horská chata."

Marek to ale bere s nadhledem: "Život vám občas připraví do cesty nečekané výzvy, které je obtížné překonat. Nejdůležitější ale je udržet si pozitivní energii - s ní se každá překážka překoná snáz."

Cestovatelské sny

Jako správný mladý člověk se Marek nenudí - o víkendu se připravuje do školy, také hraje florbal a snaží se naučit anglicky. Rád zkouší nové věci a mezi další destinace, které by v nejbližší době rád prozkoumal, patří třeba Malá a Velká Fatra, Západní Tatry, navštívit chce i švédský Kungsleden, Korsiku nebo Norsko. Klidně by byl i pro plavbu lodí.

Člověk na svém místě

Co se týče Markovy práce, která plně koresponduje s jeho zájmy, tvrdí, že rád pracuje s lidmi a předává jim své zkušenosti. "Rád zákazníkům věnuji čas a snažím se vždy společnými silami vybrat produkty, které jim budou skutečně vyhovovat a splní jejich požadavky." Pokud na prodejně zrovna není fronta, Marka potěší, když si s vámi bude moct i popovídat a poznat vás, jakožto naše zákazníky, o trochu víc. Tak až někdy budete mít cestu kolem bratislavské pobočky, stavte se za Markem a získejte třeba zaručené tipy na destinace, které by na vašem turistickém seznamu rozhodně neměly chybět :-)

Užitečné odkazy

Romana: Již 25 let zkušeností ve sportovním odvětví

Tým 4camping

Více než čtvrtstoletí zkušeností s prodejem sportovního vybavení - to je naše Romana z pražské pobočky na Sokolovské!

Radka: Ne tak úplně rodačka z Jeseníků

Tým 4camping

Ráda se toulá hlavně po Jeseníkách a bez svého nejlepšího přítele Flina nedá ani ránu. Seznamte se s Radkou z brněnské prodejny!

Čestmír: Při lezení je jako ryba ve vodě

Tým 4camping

Vedoucí hradecké prodejny, Čestmír, je ostřílený lezec a o své lezecké zkušenosti z Česka i zahraničí se s vámi rozhodně rád podělí!

Vybíráme pro vás

Pánské turistické boty Merrell Moab 3 Mid Gtx

4 399  (30.69 %) od 3 049 

Porovnat

4 690  (35.2 %) od 3 039 

Porovnat

Pánské turistické boty Merrell Alverstone 2

2 899  (17.94 %) 2 379 

Porovnat

4 290  (35.22 %) od 2 779 

Porovnat

Pánské běžecké boty Salomon Supercross 4

3 390  (25.1 %) od 2 539 

Porovnat

(7.92 %) 2 209 

Porovnat

Pánské turistické boty Merrell Moab 3 Gtx

4 199  (20.96 %) 3 319 

Porovnat