Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
⭐ Pořiďte outodoor a camping vybavení Zulu 🐘 až o 55 % levněji ➜
Právě dorazily! 🎉 Objevte naše novinky a kód: NEW12 🌸
🌻 Obujte se do jara s naší nejširší nabídkou bot – 59 značek, 1700 modelů! 🥾
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
100% Veggie do křupava usušená BIO řepa 25 g od Usušil & Syn pochází z nejlepší české zeleniny bez použití chemie, oleje a přidané soli.
Značka Usušil a syn se od roku 2017 zaměřuje na výrobu sušeného masa. Výroba 100% Jerky probíhá ručně a poctivě z nejlepších ingrediencí v malých várkách. Nepoužívají žádnou chemii, jen řádně marinují kvalitní libové maso v kořenící směsi a suší. Výsledné Jerky je pak výrazně jiné od průmyslově vyráběného sušeného masa. V nabídce značky naleznete i sušenou zeleninu a ovoce.
Sušená zelenina 100% Veggie Řepa pochází z nejlepší české zeleniny v BIO kvalitě bez použití chemie, oleje a přidané soli. Je bohatá na vlákninu a díky šetrnému zpracování při RAW teplotě zůstává plná vitamínů a minerálů. Vyrobeno ručně a poctivě tak, jako to kluci z Usušil & Syn dělali pro sebe a své kamarády.
BEZ CHEMIE – Éčka, dusičnany ani jiné nepřirozené látky v tomto balení nenajdete! Zelenina je jen poctivě usušená.
Energetická hodnota | 1340 kJ/319 kcal |
Tuky | 0,24 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 59,5 g |
– z toho cukry | 54,3 g |
Vláknina | 17,1 g |
Bílkoviny | 10,5 g |
Sůl | 0,6 g |
Značka | Usušil & Syn |
---|---|
Hmotnost
|
25 g |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76036356 |
59 Kč
59 Kč
69 Kč
49 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
670 Kč
(25.52 %)
499 Kč
399 Kč
(25.06 %)
299 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
1 690 Kč
(20.18 %)
1 349 Kč
449 Kč
329 Kč
(3.04 %)
319 Kč
690 Kč
(23.33 %)
529 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.