Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
100% Veggie do křupava usušená řepa kedlubna a cuketa 25 g od Usušil & Syn pochází z nejlepší české zeleniny bez použití chemie, oleje a přidané soli.
Značka Usušil a syn se od roku 2017 zaměřuje na výrobu sušeného masa. Výroba 100% Jerky probíhá ručně a poctivě z nejlepších ingrediencí v malých várkách. Nepoužívají žádnou chemii, jen řádně marinují kvalitní libové maso v kořenící směsi a suší. Výsledné Jerky je pak výrazně jiné od průmyslově vyráběného sušeného masa. V nabídce značky naleznete i sušenou zeleninu a ovoce.
Sušená zelenina 100% Veggie řepa kedlubna a cuketa pochází z nejlepší české zeleniny bez použití chemie, oleje a přidané soli. Je bohatá na vlákninu a díky šetrnému zpracování při RAW teplotě zůstává plná vitamínů a minerálů. Vyrobeno ručně a poctivě tak, jako to kluci z Usušil & Syn dělali pro sebe a své kamarády.
BEZ CHEMIE – Éčka, dusičnany ani jiné nepřirozené látky v tomto balení nenajdete! Zelenina je jen poctivě usušená.
Energetická hodnota | 1300 kJ/299 kcal |
Tuky | 0,2 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 50 g |
– z toho cukry | 45,3 g |
Vláknina | 17,5 g |
Bílkoviny | 10,9 g |
Sůl | 0,5 g |
Značka | Usušil & Syn |
---|---|
Hmotnost
|
25 g |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76036354 |
49 Kč
59 Kč
59 Kč
69 Kč
189 Kč
(47.62 %)
99 Kč
129 Kč
129 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
270 Kč
(11.48 %)
239 Kč
160 Kč
(19.38 %)
129 Kč
200 Kč
(10.5 %)
179 Kč
599 Kč
(10.02 %)
539 Kč
289 Kč
(10.38 %)
259 Kč
599 Kč
(10.02 %)
539 Kč
319 Kč
(6.27 %)
299 Kč
419 Kč
(23.87 %)
319 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.