Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Novinka ve světě jedlého hmyzu! Vyzkoušejte pořádnou výzvu ve formě sušených kobylek a to hned v několika příchutích! Stačí zahodit předsudky a jít do toho!
Společnost Grig v roce 2017 založila parta mladých lidí, kteří se zabývají řešením globální krize v potravinářství. Grigs je česká firma, která po několikaletém výzkumu uvedla na trh celosvětově první doplněk stravy na bázi hmyzí složky. Hmyz je super potravina budoucnosti, která má velký význam pro lidské zdraví, je i ekologicky udržitelná a zejména v podobě cvrččích chipsů velmi chutná.
Ať už jste hmyzím veteránem, nebo je to pro vás prvním krokem do světa jedlého hmyzu, Sušené kobylky vás určitě příjemně překvapí. Kobylky jsou jedním z nejzajímavějším z druhů hmyzu a nesou jemnou oříškovou chuť.
Sezam. Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek. Konzumace hmyzu (obsahuje chitin) může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.
Sušené saranče stěhovavé (Locusta Migratoria) 86 %, slunečnicový olej, chilli 4 %, jedlá sůl. Lidé alergičtí na korýše, měkkýše a roztoče mohou být citliví na hmyz (obsahuje chitin). Může obsahovat obiloviny obsahujících lepek.
Energie: | 2034 kJ / 487 kcal |
Tuky: | 28 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7,4 g |
Bílkoviny | 52 g |
Sacharidy | 0,4 g |
- z toho cukry | 0,0 g |
Vláknina | 10 g |
Sůl | 3,2 g |
Značka | Grig |
---|---|
Produktová řada | Sušené kobylky |
Hmotnost
|
8 g |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594207020364 |
159 Kč
159 Kč
159 Kč
159 Kč
159 Kč
159 Kč
159 Kč
49 Kč
49 Kč
290 Kč
(0.34 %)
289 Kč
49 Kč
289 Kč
49 Kč
49 Kč
112 Kč
(2.59 %)
109 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.