Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Nejsnažší způsob stravování na cestách! Cassoulet kachní klobása s fazolemi od skvělé značky Voyager se speciální funkcní Vitcho.
Francouzské expediční jídlo Voyager v chytrém obalu je připravené do 5 minut. Stačí pouze zalít horkou, nebo studenou vodou. Jídlo Voyager vyniká svou čistou chutí surovin. Kvalita a chuť jsou zachovány díky šetrné přípravě. Ekologicky smýšlející společnost Voyager zabalila své jídlo do speciálního papírového obalu, který jde po dokončení konzumace spálit, a tak již není potřeba řešit problém s odpadky. Vaří pro vás již 25 let.
Cassoulet kachní klobása s fazolemi je jedno z mnoha pokrmů od prvnotřídní francouzské značky Voyager se skvělou funkcí Vitcho. Stačí jen zmáčknout a jídlo se samo ohřeje. Jídlo je bohaté na bílkoviny, dodává dlouhotrvající energii a je velmi vhodné pro náročné fyzické aktivity.
Nutriční hodnoty | v jedné porci 100 g |
Kalorie | 1834 kJ / 435 kcal |
Tuky | 8,2 g |
z toho nasycené | 2,7 g |
Sacharidy | 6,1 g |
z toho cukry | 0,6 g |
Vláknina | 2,2 g |
Protein | 7,9 g |
Sůl | 0,7 g |
voda, 33,5 % bílé fazole Lingot dehydratované, 21 % Toulouse klobása (maso a vepřové sádlo, glukózový sirup, sůl, koření a aromatická bylinka, dextróza, antioxidant: E300 - Kyselina L-askorbová), 7 % česneková klobása (maso a vepřové sádlo, dehydrovaný vepřový vývar, česnek, stabilizátory: E451i, E450iii a E450i), koření, barvivo: kyselina karmínová, dextróza, sůl, přírodní aroma, konzervační látka: dusitanová sůl, aromata, rajčatový protlak, modifikovaný škrob kukuřičný, slunečnicový olej, přírodní aroma, cibule, rozmarýn, pepř, tymián, cukr, bobkový list.
možné stopy hořčice
Značka | Voyager |
---|---|
Hmotnost
|
285 g |
Počet porcí
|
1 |
Druhy masa
|
Vepřové |
Způsob úpravy
|
Dehydrované |
Vegetariánské
|
Ne |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76015539 |
EAN: | 3760014422140 |