Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
⭐ Pořiďte outodoor a camping vybavení Zulu 🐘 až o 55 % levněji ➜
Právě dorazily! 🎉 Objevte naše novinky a kód: NEW12 🌸
🌻 Obujte se do jara s naší nejširší nabídkou bot – 59 značek, 1700 modelů! 🥾
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Káva Brazil Minas Gerais Drip it 15x10 g nabízí výraznou hořkost, ale zároveň jemný oříškový nádech.
Značku Drip it založili v roce 2014 dva nadšení baristé Jirka Gomola a Tomáš Hodermarsky, kteří hledali přenosný a jednoduchý způsob jak si i na cestách s batohem vychutnat výbornou kávu. Po zkoušení a výrobě několika prototypů nakonec objevili v Japonsku hotové řešení.
Výsledkem je 10 g čerstvě namletých výběrových zrn v šikovném filtru, díky kterému je příprava filtrované kávy hračka i tam, kde nemáte kávovar ani jiné vybavení, stačí vám jednoduše hrnek a horká voda.
V současné době pražení kávy a balení do filtrů probíhá v Německu, balení a expedice pak z pražského Smíchova. Ovšem kluci už mají plán o přesunu výroby kompletně do České Republiky.
Káva Brazil Minas Gerais 15x10 g značky Drip it nabízí plnou chuť s čokoládo-oříškovým nádechem. Tato káva pochází z Brazílie ze 100% Arabiky. Káva dominuje výraznou hořkou chutí, kterou získala středně tmavým pražením. Hořká chuť po chvíli ustoupí a vystřídá ji čokoládovo-oříškový nádech, kterou si můžete zjemnit mlékem. Káva je ideální pro konzervativní kafaře, které upřednostňují výrazné chutě s hořkým nádechem.
Značka | Drip it |
---|---|
Hmotnost
|
150 g |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76039433 |
EAN: | 8594193570119 |
359 Kč
179 Kč
399 Kč
619 Kč
(17.77 %)
509 Kč
599 Kč
(21.7 %)
469 Kč
490 Kč
(18.57 %)
399 Kč
1 299 Kč
(24.63 %)
od 979 Kč
1 499 Kč
(27.35 %)
od 1 089 Kč
639 Kč
(7.82 %)
od 589 Kč
899 Kč
(6.67 %)
839 Kč
1 290 Kč
(19.93 %)
1 033 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.