Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
⭐ Pořiďte outodoor a camping vybavení Zulu 🐘 až o 55 % levněji ➜
Právě dorazily! 🎉 Objevte naše novinky a kód: NEW12 🌸
🌻 Obujte se do jara s naší nejširší nabídkou bot – 59 značek, 1700 modelů! 🥾
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Káva Colombia Supremo Drip it 15x 10 g nabízí hořkost v kombinaci s kyselostí, připomínající švestku v tmavé čokoládě.
Značku Drip it založili v roce 2014 dva nadšení baristé Jirka Gomola a Tomáš Hodermarsky, kteří hledali přenosný a jednoduchý způsob jak si i na cestách s batohem vychutnat výbornou kávu. Po zkoušení a výrobě několika prototypů nakonec objevili v Japonsku hotové řešení.
Výsledkem je 10 g čerstvě namletých výběrových zrn v šikovném filtru, díky kterému je příprava filtrované kávy hračka i tam, kde nemáte kávovar ani jiné vybavení, stačí vám jednoduše hrnek a horká voda.
V současné době pražení kávy a balení do filtrů probíhá v Německu, balení a expedice pak z pražského Smíchova. Ovšem kluci už mají plán o přesunu výroby kompletně do České Republiky.
Káva Colombia Supremo 15x 10 g značky Drip it pochází z Kolumbie a je vyrobena ze 100% Arabiky svou chutí přípomíná švestku v hořké čokoládě. První doušky kávy nabízejí hořkost, která postupně s chladnutím kávy ustupuje a nabírá na dominanci kyselost. Spojení intenzivní chutí a hořkokyselého nádechu je ideální ve chvílích, kdy potřebujeme nakoupnout a postavit se rychle na nohy.
Značka | Drip it |
---|---|
Hmotnost
|
150 g |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76039432 |
EAN: | 8594193570126 |
359 Kč
179 Kč
399 Kč
199 Kč
849 Kč
749 Kč
1 099 Kč
(20.02 %)
od 879 Kč
1 099 Kč
(22.75 %)
849 Kč
399 Kč
599 Kč
(21.7 %)
469 Kč
999 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.