Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Miska Husk Square Bowl od firmy Eco SouLife je příjemná čistým designem a svou lehkostí. Hodí se do domácnosti i pro pobyt v kempu.
Australská firma EcoSouLife vytvořila ekologicky udržitelné produkty, které jsou biologicky rozložitelné a jsou skvělou náhradou každodenních škodlivých plastů s obsahem melaminu. Společnost vytváří produkty s přírodními vlákny a udržitelnými materiály. Výrobní materiál jako například rýžové slupky, bambus, kukuřičný škrob, cukrová třtina je bezpečnější pro vás i pro naši planetu.
Zakopejte svůj hrneček a po nějaké době ho zkuste najít. Pokud to byl hrnek od EcoSouLife, máte smůlu. Již ho nenajdete. Produkty jsou dostupné v různých barevných variantách, za skvělou cenu.
Miska z řady Husk je vyrobena z rýžových slupek - plev. Firma Eco SouLife používá rýžové plevy, které jsou vedlejším produktem zpracovávání rýže, k vyrábění odolného a lehkého nádobí. Miska Husk má jednoduchý design, příjemný hladký povrch a dá se tak používat jak v domácnosti, tak pro pobyty v kempu. Vydrží velký rozdíl teplot a dá se mýt v myčce. A až ji budete chtít jednou vyhodit, stačí ji zahrabat do kompostu nebo do země a rozloží se během 2 - 3 let.
Značka | EcoSouLife |
---|---|
Produktová řada | Husk Square |
Barva
|
béžová |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76004969 |
EAN: | 9343992008717 |
200 Kč
(10.5 %)
179 Kč
230 Kč
(26.52 %)
169 Kč
177 Kč
(10.17 %)
159 Kč
177 Kč
(10.17 %)
159 Kč
199 Kč
239 Kč
(16.74 %)
199 Kč
169 Kč
(11.83 %)
149 Kč
259 Kč
(42.47 %)
149 Kč
649 Kč
(15.41 %)
549 Kč
770 Kč
(40.39 %)
459 Kč
819 Kč
289 Kč
(10.38 %)
259 Kč
699 Kč
(17.91 %)
574 Kč
289 Kč
339 Kč
(11.8 %)
299 Kč
799 Kč
(33.79 %)
529 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.