Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Pro milovníky českého jídla je tu lahodný Moravský vrabec značky Veseko, který je vhodný na cesty i pro rychlý oběd.
Společnost Veseko se zabývá zpracováním kvalitního vepřového a hovězího masa. Vyrábí konzervovaná hotová jídla s vysokým obsahem masa, kvalitní masové konzervy a vepřové paštiky v alu obalech. Výroba začala v roce 1956 v továrně ve Velkém Šenově.
Pevné kostky vepřového masa vonícího po kmínu a slanině v lahůdkovém sosu jsou dokonalým příkladem lahodné chutě rozplývající se v ústech milovníků pečeně. Vysoký obsah masa je u Moravského vrabce Veseko samozřejmostí.
Složení: 60% vepřové maso, pitná voda, cibule, sůl, pšeničná mouka, směs koření, zahušťovadla - guma guar, xanthan, modifikovaný škrob, látka zvýrazňující chuť a vůni - glutaman sodný
Výživová hodnota |
na 100 g |
Energická hodnota |
446 kJ |
Nasycené mastné kyseliny | 6,4 g |
Bílkoviny |
6 g |
Tuky |
15 g |
Sacharidy |
6 g |
Cukry |
2 g |
Sůl |
2 g |
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnost
|
400 g |
Druhy masa
|
Vepřové |
Způsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánské
|
Ne |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980108 |