Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Pevné kostky vepřové masa se zelím značky Veseko a jemným kořením potěší každého milovníka české kuchyně, obzvlášť v rodinném balení.
Společnost Veseko se zabývá zpracováním kvalitního vepřového a hovězího masa. Vyrábí konzervovaná hotová jídla s vysokým obsahem masa, kvalitní masové konzervy a vepřové paštiky v alu obalech. Výroba začala v roce 1956 v továrně ve Velkém Šenově.
Tradiční vepřový guláš s vysokým obsahem masa, ochuceným zelím a jemným kořením. Opět patří svoji klasikou k oblíbeným českým gulášům. Typická omáčka, ke které patří knedlík a je na světe jeden z našich nejoblíbenější pokrmů Veseko.
Složení: 50% vepřové maso, masový vývar: pitná voda, vepřové maso, vepřové kosti, kysané zelí, mléko, cibule, pšeničná mouka, rajčatový protlak, solicí směs: jedlá sůl, konzervant E250, česneková pasta, směs koření, zahušťovadla: guma guar, xanthan, extrakt koření
Výživová hodnota |
na 100 g |
Energická hodnota |
825 kJ |
Nasycené mastné kyseliny | 6,4 g |
Bílkoviny |
11 g |
Tuky |
16 g |
Sacharidy |
3,2 g |
Cukry |
1,4 g |
Sůl |
1,5 g |
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnost
|
800 g |
Druhy masa
|
Vepřové |
Způsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánské
|
Ne |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980122 |