Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Praktická vakuová miska Stanley Adventure s víčkem a s objemem 950 ml v sobě kombinuje termosku a jídelní misku. Po odejmutí víčka z ní můžete ihned jíst.
Legendární americká firma Stanley® byla založena již v roce 1913 a od té doby stále zdokonaluje svůj původní legendární výrobek – termosku. Tehdy uznávaný vynálezce William Stanley Jr. vymyslel ocelovou izolační láhev - termosku. Ukázalo se, že ocel je mnohem lepší v použití k tomuto účelu nežli dosud používané sklo. V roce 1915 začala masová výroba vakuových izolačních lahví, džbánů a hrnků. Další roky se výrobek stále zdokonaluje až do dnešní podoby, vyrábí se spousta dalších modelů.
Stanley® se zabývá výrobou a prodejem termosek, termohrnků a ostatního vybavení na stolování mimo domov.
Vakuová miska Stanley Adventure s víčkem a s objemem 950 ml je vynikající věc pro cestovatele i pro sváteční výletníky. Miska je vždy chladná, vnější stěna se díky vakuové izolaci neohřívá ani nerosí. Praktické víčko udrží zabrání vylití či vysypání, chrání jídlo před hmyzem a také mírně izoluje. Po otevření víčka lze jídlo jíst rovnou z misky. Horké i chladné jídlo vydrží v dobré kondici po dobu až 2 hodin. Misku lze mýt v myčce.
Značka | Stanley |
---|---|
Produktová řada | Adventure Series |
Materiál
|
nerezová ocel |
Záruční doba | 25 let |
Kód produktu | 76021697 |
1 290 Kč
(17.13 %)
1 069 Kč
1 599 Kč
(33.77 %)
1 059 Kč
1 230 Kč
(21.22 %)
969 Kč
1 199 Kč
999 Kč
(16.02 %)
839 Kč
799 Kč
1 390 Kč
(0.07 %)
1 389 Kč
1 000 Kč
(26.1 %)
od 739 Kč
1 370 Kč
(22.7 %)
1 059 Kč
289 Kč
265 Kč
139 Kč
355 Kč
(18.59 %)
289 Kč
270 Kč
(15.19 %)
229 Kč
720 Kč
(15.42 %)
609 Kč
599 Kč
(5.01 %)
569 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.