Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Vynikající vepřové maso tradičního výrobce Veseko ve vlastní šťávě prvotřídní kvality s kmínem. Výrobek obsahuje 90 % masa. Vyniká dlouhou dobou trvanlivosti bez nutnosti chlazení.
Společnost Veseko se zabývá zpracováním kvalitního vepřového a hovězího masa. Vyrábí konzervovaná hotová jídla s vysokým obsahem masa, kvalitní masové konzervy a vepřové paštiky v alu obalech. Výroba začala v roce 1956 v továrně ve Velkém Šenově.
Vepřové maso na kmínu od známého českého výrobce Veseko vás potěší především vysokým podílem masa. Obsahuje až 90% kvalitního vepřového masa. Tato pochoutka by neměla chybět v batohu žádného rybáře, chalupáře nebo trempíka. Uplatnění ale najde i doma ve spíži, kde může vyčkávat na načekanou návštěvu nebo noční hladovou krizi.
Jako tip na přípravu vepřového masa pro vás máme jednoduchý a rychlý recept – vepřové na prkénku s okurkou a čerstvým chlebem.
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnost
|
300 g |
Druhy masa
|
Vepřové |
Vegetariánské
|
Ne |
Bezlepkové
|
Ne |
EAN: | 8594170980429 |
59 Kč
59 Kč
59 Kč
59 Kč
59 Kč
59 Kč
59 Kč
59 Kč
409 Kč
(4.89 %)
389 Kč
29 Kč
(34.48 %)
19 Kč
339 Kč
549 Kč
(16.39 %)
459 Kč
49 Kč
1 329 Kč
409 Kč
(14.67 %)
349 Kč
29 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Jak rozdělat oheň? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.