Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Klasický vepřový luncheonmeat tradičního výrobce Veseko s velkým obsahem vepřového masa. Jedná se o vynikající výrobek prvotřídní chuti, kterou ocení nejen rybáři, turisti a chalupáři.
Společnost Veseko se zabývá zpracováním kvalitního vepřového a hovězího masa. Vyrábí konzervovaná hotová jídla s vysokým obsahem masa, kvalitní masové konzervy a vepřové paštiky v alu obalech. Výroba začala v roce 1956 v továrně ve Velkém Šenově.
Vepřový luncheonmeat od známého českého výrobce Veseko vás potěší především vysokým podílem masa. Obsahuje až 85% kvalitního vepřového masa. Tato pochoutka by neměla chybět v batohu žádného rybáře, chalupáře nebo trempíka. Uplatnění ale najde i doma ve spíži, kde může vyčkávat na načekanou návštěvu nebo noční hladovou krizi.
Maso je možno servírovat jak za studena s okurkou a čerstvým chlebem nebo opéct a podávat s chlebem nebo bramborami.
Značka | VESEKO |
---|---|
Hmotnost
|
400 g |
Druhy masa
|
Vepřové |
Způsob úpravy
|
Konzerva |
Vegetariánské
|
Ne |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594170980573 |