Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Hrnek EcoSoulLife Soul Cup vyrobený z rýžových slupek od značky EcoSouLife je 100% rozložitelný.
Australská firma EcoSouLife vytvořila ekologicky udržitelné produkty, které jsou biologicky rozložitelné a jsou skvělou náhradou každodenních škodlivých plastů s obsahem melaminu. Společnost vytváří produkty s přírodními vlákny a udržitelnými materiály. Výrobní materiál jako například rýžové slupky, bambus, kukuřičný škrob, cukrová třtina je bezpečnější pro vás i pro naši planetu.
Zakopejte svůj hrneček a po nějaké době ho zkuste najít. Pokud to byl hrnek od EcoSouLife, máte smůlu. Již ho nenajdete. Produkty jsou dostupné v různých barevných variantách, za skvělou cenu.
EcoSouLife nádobí je vyrobené převážně ze zemědělského odpadu – rýžových slupek. Výrobky od této značky jsou přírodní, zdravé a neobsahují žádné škodlivé látky. Rýžová slupka je vnímána jako odpad a je často zlikvidovaná nebo spálená. Hořícími rýžovými slupkami nejen plýtváme zdroje, ale také produkujeme CO2. Místo toho se rýžové slupky možné využívat pro vytváření nových produktů pro domácnost, které mohou být použity nesčetněkrát. Pokud se chcete zbavit těchto výrobků, stačí je jenom zahrabat do země a během 2–3 let budou biologicky rozložené.
Značka | EcoSouLife |
---|---|
Rozměry
|
výška 12 cm, průměr 8,6 cm |
Objem nádoby
|
400 ml |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76003346 |
129 Kč
(46.51 %)
69 Kč
80 Kč
(1.25 %)
79 Kč
70 Kč
(1.43 %)
69 Kč
89 Kč
(11.24 %)
79 Kč
49 Kč
100 Kč
(1 %)
99 Kč
99 Kč
109 Kč
270 Kč
(15.19 %)
229 Kč
1 370 Kč
(22.7 %)
1 059 Kč
530 Kč
(26.6 %)
389 Kč
289 Kč
(3.46 %)
279 Kč
879 Kč
(12.51 %)
769 Kč
349 Kč
139 Kč
729 Kč
(5.49 %)
689 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.