Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!


Obsah

 

Poděkování všem našim zákazníkům

Nákupní rádce Heureka.cz vyhlásil i letos vítěze soutěže ShopRoku. Právě zákazníci vybírají v této anketě ty nejlepší e-shopy na základě dotazníků spokojenosti a 4camping se již 5. rokem v řadě stal nejkvalitnějším sportovním e-shopem v Česku. 

Celkově jsme v Čechách a na Slovensku posbírali 3 ceny: 

  • 1. místo, CENA KVALITY: SPORT A FITNESS Česko
  • 1. místo, CENA KVALITY: SPORTOVNÍ VYBAVENÍ Česko
  • 3. místo, CENA KVALITY: ŠPORTOVÉ VYBAVENIE Slovensko

Za všechny úspěchy vděčíme především vám - zákazníkům 4camping (ať už novým či těm věrným dlouholetým). Jste to právě vy, kdo nás žene kupředu a motivuje ke zdokonalování našich služeb. Vaší podpory si velmi vážíme a doufáme, že i nadále budeme parťákem, na kterého se můžete obrátit kdykoliv, když se budete vydávat na cesty za dobrodružstvím.

   

 

PORADNA

Potřebujete poradit s výběrem vhodného outdoorového vybavení či oblečení, nebo vás spíš zajímají naše tipy, rady a doporučení, jak správně udržovat pořízené vybavení? Odpovědi najdete v naší poradně.

 

Budujeme e-shop na pevných základech

Mezi naše hlavní priority již od počátku patří prozákaznický a lidský přístup, znalost sortimentu, široká nabídka a odborné poradenství pro začátečníky, ale i zapálené outdooráře. Neustále se snažíme zvyšovat kvalitu našich služeb a vylepšovat e-shop tak, aby byl váš výběr a nákup outdoorového vybavení co možná nejpohodlnější.

Víme, že nejsme neomylní. Když se nám však něco nepovede, hledáme vždy cestu, jak to napravit, a jak zajistit, aby každý náš zákazník odcházel s úsměvem na tváři.

   

 

TESTOVNA

Jestli vás zajímá, jak si vybavení stojí v porovnání s jinými produkty, je tu pro vás naše Testovna. Naše parta outdoorářů má za úkol testovat produkty z eshopu 4camping a psát pro vás články, kde zhodnotí kvality a užitnou hodnotu konkrétního vybavení.

 

Těšíme se na vás na Výstavě stanů 2024!

Usilovně pracujeme na přípravách Výstavy stanů 2024, která 31.5. otevře své brány v pražských Letňanech. Celé léto se tak můžete těšit na produktové novinky ze světa outdooru a stovky vystavených produktů, které si můžete prohlédnout, osahat a vyzkoušet.

Těšíme se na setkání s vámi!

   

 

11 let dobrodružství s 4camping

V minulém roce oslavil 4camping jedenácté narozeniny! Ohlédněte se společně s námi za roky dobrodružství, které jsme spolu zažili. 

>>> ČÍST DÁL <<<

 

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Tým 4camping

Zdroje: archiv 4camping

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?

Pozvánka na FOR CARAVAN + vstupenka zdarma

Novinky

Svátek všech karavanistů se letos uskuteční ve dnech 15. až 17. března 2024 v PVA EXPO v pražských Letňanech. 4camping - největší eshop pro milovníky pobytu v přírodě vás zve k návštěvě na svém stánku.

Vybíráme pro vás

7 999  (50.01 %) 3 999 

Porovnat

Turistický stan Warg Midi 3

9 499  (33.69 %) 6 299 

Porovnat

2 190  (10.09 %) 1 969 

Porovnat

13 370  (28.88 %) 9 509 

Porovnat

11 689  (37.73 %) 7 279 

Porovnat

23 190  (35.36 %) 14 990 

Porovnat

2 790  (28.35 %) 1 999 

Porovnat

10 900  (29.18 %) 7 719 

Porovnat