Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

4camping je předním outdoorovým e-shopem. Každoročně pořádáme Výstavu stanů, jedinečnou výstavně-prodejní akci s největší nabídkou stanů, spacáků a karimatek. Prodali jsme už statisíce stanů a spacáků a naše dlouholeté zkušenosti s vybavením do přírody přenášíme přímo do výroby produktů. Naším cílem je poskytnout kvalitní vybavení pro kempování a outdoorové aktivity, které odpovídá potřebám a očekáváním našich zákazníků. 

Od prvních návrhů až po samotnou výrobu spolupracujeme s odborníky, pečlivě vybranými dodavateli a outdoorovými nadšenci, abychom zajistili tu nejvyšší možnou kvalitu materiálů a splnili nejvyšší standardy. Díky širokému portfoliu produktů víme, co zákazníci chtějí, a vlastní produkty šijeme na míru jak začátečníkům, tak i náročnějším uživatelům.


Popis: přednáška o výrobě a technologiích produktů 4camping na Technické Univerzitě v Liberci

 

Proč vyrábíme vlastní produkty?

  1. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od zákazníků víme, co naši outdooráři opravdu potřebují a hledají.
  2. Nabízíme nižší ceny díky zkrácenému dodavatelskému řetězci.
  3. Zaručujeme dostupnost celou sezonu - máme stálé skladové zásoby.
  4. Garantujeme kvalitu a zákaznický servis z první ruky přímo od 4camping.
  5. Zakládáme si na exkluzivitě, etické výrobě a ekologii - zkracujeme oběh produktu, minimalizujeme obaly a spotřebu paliv na cestách.

 

Na trhu je nespočet značek nabízejících produkty pro vaše dobrodružství v přírodě. Mezi tímto širokým výběrem se však najdou i takové značky, které se vymykají. Jednou z nich je i Zulu.

Značka Zulu se specializuje na výrobu stanů, spacáků, karimatek, kempingového nábytku a dalších produktů, které jsou navrženy s důrazem na kvalitu, funkčnost a dostupnost pro zákazníky. Inspirací jsou úspěšné a osvědčené modely na trhu, které naši vývojáři dokázali vylepšit a přizpůsobit potřebám moderních dobrodruhů.

Jednou z největších výhod, kterou tato značka z dílny 4camping přináší, je skvělý poměr ceny a výkonu. Díky vlastní výrobě a optimalizaci dodavatelského řetězce je značka Zulu schopna nabídnout kvalitní a spolehlivé produkty za přijatelnou cenu. To je zásadní pro zákazníky, kteří za dobrou cenu hledají vybavení s vysokou výdrží..


Produkt: batoh Zulu Sandstone

 

Warg je značka vyvinutá týmem našich vývojářů z 4camping, kteří jsou zároveň náročnými cestovateli a milovníky přírody. Během svých dobrodružství po celém světě potřebují jen to nejlepší, ví, co chtějí, a výrobky značky Warg tak vytvořili přímo pro své daleké expedice, horské přechody a zimní putování.

Warg je synonymem pro kvalitu a výjimečnost. Vyrábíme prémiové produkty z nejlepších materiálů, které jsou pečlivě vybírány a testovány naším týmem a týmem našich ambasadorů. Všechny výrobky Warg jsou navrženy tak, aby splňovaly nároky i těch nejnáročnějších uživatelů. 

Kromě kvality je pro nás také důležitá dostupnost. Chceme, aby tyto produkty byly cenově dosažitelné pro všechny. Právě proto jsou ceny našich produktů bezkonkurenční a dostupné pro širokou veřejnost. Nesnažíme se o nejlevnější produkt, ale o výrobek prémiových parametrů za příznivou cenu.


Produkt: stan Midi

 

MOOA je víc než jen značka oblečení. Víme, že si ženy po celém světě zaslouží oblečení, které reflektuje jejich životní styl a aktivity a respektuje jejich individualitu a sebevědomí. Proto se naše vývojářky rozhodly vytvořit značku, která odmítá stereotypy a zažité představy.

Každý kus prošel náročnými testy, aby vám zaručil nejen stylový vzhled, ale především pohodlí a funkčnost během různých aktivit. V oblečení MOOA se budete cítit jednoduše dobře, bez kompromisu v pohodlí.

Ať už se rozhodnete nosit naše modely při joggingu, lezení, hikingu, běhu nebo jen tak venku, s oblečením MOOA se můžete soustředit na to, co je pro vás důležité.


Produkty: legíny MOOA Amaria, podprsenka MOOA Bina, legíny MOOA Lesa

 

Jak naše produkty vznikají?

 

Nápad a návrh našeho zkušeného týmu

Vybavení pro vaše dobrodružství začíná tam, kde mnohdy i končí – v přírodě, na vrcholcích hor nebo v hlubokých lesích. Naši vývojáři jsou nejen špičkou ve svém oboru, ale také outdooráři, kteří mají praktickou znalost technologií, materiálů a produktů. Jejich nápady tak mnohdy nevychází jen z potřeb zákazníků, ale mají přidanou hodnotu i v praktických znalostech.

V kanceláři už potom vznikají skici, plány a technické návrhy. Hledají se správní výrobci a spolehlivé a eticky korektní továrny.

Výzkum a vývoj

Dalším krokem přichází nápad k životu. Vývojáři 4camping a vybraní výrobci intenzivně spolupracují a hledají ideální řešení a technologie. Továrny na základě technické dokumentace vytváří vzorky k testování. Zkouší se jejich funkčnost a výkonnost v různých podmínkách – nejen v laboratořích, ale i přímo v terénu.

Materiály

Pro výsledný design se vybírají správné materiály a barevnost. U spacáků se může jednat o vnější materiál, podšívku nebo třeba nějakou praktickou vychytávku na obalu. V případě stanů jsou to potom materiály pro vnější plášť, podlážku, moskytiéru nebo vnitřní kapsy.


Popis: výběr materiálů a barevnosti

 

Výroba prototypů

Vytvářejí se prototypy produktů podle finálních návrhů a zvolených materiálů. Tyto prototypy slouží k testování konstrukce, pohodlí, trvanlivosti a dalších parametrů a ukazatelů. V této části vývoje dochází také k dopočítání ceny pro zákazníka.

Testování a optimalizace

Prototypy jsou podrobeny dalším testům, včetně těch v reálných terénních podmínkách. Získaná zpětná vazba od testerů a odborníků je použita k vychytání posledních detailů, odstranění dílčích nedostatků, drobným vylepšením a optimalizaci výkonu.


Produkt: testování batohu Zulu Sandstone na Madeiře


Výroba a zpracování

Po dokončení prototypové fáze a schválení designu se přechází k hromadné výrobě. Materiály jsou zpracovávány podle pevně daných specifikací. Šijí a sestavují se jednotlivé části produktů. Vývojáři jsou s výrobci v každodenním kontaktu během celé produkce. Pro výrobu hledáme vždy toho nejlepšího partnera nejprve v Čechách, poté i ve světě.

Kontrola kvality

Každý výrobek je pečlivě kontrolován a testován, a to dvoufázově – u výrobce a u nás ve firmě. Spolupracujeme se zkušebními ústavy a s univerzitami. Jsou prováděny zkoušky na odolnost vůči vodě, větru, teplotním změnám a dalším povětrnostním podmínkám.


Popis: první prototypy a kontrola stanů Warg


Balení a distribuce

Hotové produkty jsou baleny a připraveny k distribuci a čeká je cesta k nám na sklad. Zároveň probíhá focení, vytváření textů pro karty produktů a sepsání parametrů tak, aby se zákazník o výrobku dozvěděl vše, co potřebuje. Některé produkty posíláme na testování nezávislým testerům, kteří finální produkty využívají dlouhodobě při svých cestách do přírody a předávají své zkušenosti s produktem v podobě testů na našem webu.


Produkt: sněžnice Snowind a testování v terénu


Zpětná vazba a inovace

Dbáme na zpětnou vazbu.Všechny vaše zkušenosti se dostávají přímo k našemu vývojovému týmu. Bereme je velmi vážně a jsou to ta nejdůležitější data pro další vývoj a inovace produktů. Vývojáři mohou na základě této zpětné vazby provádět aktualizace a vylepšení.


Produkty: nesmeky Warg Iceman při testování na horách

 

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Tým 4camping

Zdroje: archiv 4camping

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.

PVC-free

O značkách

Víte, co je to polyvinylchlorid?

Vybíráme pro vás

Turistický batoh Zulu Summit 45l

2 999  (50.02 %) 1 499 

Porovnat

2 999  (36.68 %) 1 899 

Porovnat

1 599  (25.02 %) 1 199 

Porovnat

7 499  (33.34 %) 4 999 

Porovnat

7 499  (33.34 %) od 4 999 

Porovnat

Péřová sukně Warg Downjess W

1 799  (55.59 %) 799 

Porovnat

Dekový spacák Zulu Kabru

1 599  (37.52 %) 999 

Porovnat

4 999  (26.01 %) 3 699 

Porovnat