Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
💚 TOP kempingové vybavení podle našich zákazníků. ➔
⚠️ VÝSTAVA STANŮ právě začala 🎉
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny od Expres Menu. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo. Nemusíte uchovávat v lednici.
Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).
Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o).
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny od výrobce Expres Menu lze jíst samostatně nebo si ji můžete namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
- kořenová zelenina (45 %) (mrkev, celer, petržel), cizrna (20 %), voda, olivový olej, cibule, pórek, sezam, česnek, sůl, římský kmín, bobkový list, pepř, nové koření, libeček.
Energetická hodnota kJ: | 482 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 115 |
Tuky: | 11,3 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,6 g |
Sacharidy: | 1,7 g |
z toho cukry: | 1,7 g |
Bílkoviny: | 2,5 g |
Vláknina: | 7,1 g |
Sůl: | 0,9 g |
Značka | Expres menu |
---|---|
Hmotnost
|
120 g |
Počet porcí
|
1 |
Způsob úpravy
|
Sterilované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594043795419 |
59 Kč
49 Kč
69 Kč
49 Kč
49 Kč
79 Kč
119 Kč
119 Kč
335 Kč
899 Kč
(23.36 %)
689 Kč
149 Kč
(20.13 %)
119 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
1 000 Kč
(26.1 %)
739 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
250 Kč
(16.4 %)
209 Kč
329 Kč
(48.63 %)
169 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.