Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Konvice pro 3 šálky kávy Glacier Stainless 3 Cup GSI Outdoors zaujme neustále chladným madlem, mimořádnou odolností i snadnou přípravou kávy.
Roku 1985 vyrazila skupinka sourozenců podél západního pobřeží do San Diega, kde založili GSI Outdoors. Začínali s několika kousky smaltovaného nádobí a povrchními znalostmi táborového vybavení. Brzy však začala firma růst a věnovat se designu, výrobě, obchodu a marketingu, stále většímu množství outdoorového nádobí, jídelních pomůcek a příslušenství. Po nějaké době se Don, Ian a Kathy Scott rozhodli přesunout sídlo do Spokane, stát Washington, kde vyrůstali.
Ultra odolný perkolátor Glacier Stainless 3 Cup značky GSI Outdoors je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli a připraví pro vás 3 šálků kávy. Bezešvá technologie zaručí čistou chuť a mimořádnou odolnost po léta používání. Plastové madlo zůstává při nalévání horké kávy bezpečně chladné. Použité materiály neobsahují BPA a je možné je mýt v myčce.
Způsob přípravy kávy v perkolátoru je maximálně jednoduchý. Do vroucí vody v perkolátoru přidáte sítko naplněné kávou. Dutá nožka sítka, pak vroucí vodu propouští vzhůru k uzávěru a sítkem zpátky překapává skrze kávu na dno perkolátoru. Po chvilce máte kávu připravenou k nalévání.
Značka | GSI Outdoors |
---|---|
Hmotnost
|
405 g |
Objem nádoby
|
400 ml |
Skládací
|
Ne |
Materiál
|
Nerezová ocel |
Barva
|
stříbrná |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | |
EAN: |
1 120 Kč
(26.88 %)
819 Kč
889 Kč
(10.12 %)
799 Kč
999 Kč
(16.02 %)
839 Kč
920 Kč
(16.41 %)
769 Kč
899 Kč
910 Kč
910 Kč
779 Kč
(10.27 %)
699 Kč
49 Kč
(81.63 %)
9 Kč
489 Kč
(8.18 %)
449 Kč
199 Kč
(40.2 %)
119 Kč
439 Kč
(4.56 %)
419 Kč
1 350 Kč
(20.07 %)
1 079 Kč
699 Kč
(21.46 %)
549 Kč
99 Kč
(10.1 %)
89 Kč
854 Kč
(9.95 %)
769 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.