Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

All Mighty Guarantee Osprey

Co to znamená?

  • „Doživotní výhoda“ není zárukou za jakost ve smyslu ust. § 2113 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ale výhodou pro zákazníka poskytnutou nad rámec právními předpisy stanovené 24 měsíční záruky za jakost. Výhoda spočívá v posouzení poškození a jeho příčině ze strany Osprey. V případě zjištění odpovědnosti Osprey za poškození, bude postupováno níže uvedeným způsobem. Posouzení je výlučně v kompetenci Osprey.
  • Vztahuje se na všechny batohy značky Osprey zakoupené kdekoliv na celém světě.
  • Tato výhoda je přiznána pouze na poškození způsobené výlučně vadou materiálu a výrobní vadou po dobu rozumné životnosti batohu a při jeho řádném používání k tomu, k čemu byl určen.
  • „Doživotní výhodu“ nelze uplatnit na ostatní poškození, zejména na vady způsobené mechanicky, neodborným zacházením, běžným opotřebením, na poškození vzniklé při
    transportu leteckou společností, apod.
  • Na „doživotní výhodu“ se nevztahuje žádný zákonem stanovený časový limit na její vyřízení. Ale budeme se samozřejmě snažit o co její nejrychlejší vyřízení.
  • Na „doživotní výhodu“ Osprey neexistuje právní nárok a není vymahatelná.

Jak to funguje?

  • Žádost o doživotní výhodu můžete uplatnit u společnosti Outdoor Concept a. s. distributora značky Osprey pro ČR a SR. Kontaktujte prosím emailem na adresu
    reklamace@outdoorconcept.cz. Obdržíte formulář, kde detailně vyplníte popis problému a přiložíte fotky poškozené části.
  • Vaši žádost posoudí ve spolupráci s výrobcem Osprey a pak jsou zde tyto možnosti:

1. Pokud výrobce vyhodnotí, že se jedná o poškození způsobené běžným obnošením, utržením, roztržením, špatným zacházením, špatným použitím, nehodou, nebo překročením rozumných očekávání od životnosti výrobku: nejedná se o výrobní vadu ani o vadu materiálu. Vaše žádost bude zamítnuta.

V případě, že je vada opravitelná, bude Vám nabídnuta oprava v rozumné cenové výši. Opravy provádí pouze výrobce Osprey Europe UK, kterému batoh odesíláte na své náklady. 

2. Pokud se jedná se o poškození způsobené výlučně vadou materiálu či výrobní vadou, Vaše žádost bude přijata.

Pokud je vada opravitelná, odesíláte batoh na své náklady výrobci Osprey Europe UK, který Vám batoh zdarma opraví. Adresa:

Guarantee Department
Osprey Europe Ltd
Talon House
Aston Way, Poole, Dorset
BH12 4FE
United Kingdom
Email: guarantee@ospreyeurope.com
Tel: +44 (0) 1202-413 920

Pokud je vada neopravitelná, bude Vám nabídnuta výměna za nový batoh. Pokud se tento model již nevyrábí, bude Vám nabídnut jiný model ve stejné nebo obdobné hodnotě. Výměna bude provedena ve spolupráci s námi, společností Outdoor Concept a. s.. Po dojednání výměny odesíláte batoh na své náklady na naši adresu:

Outdoor Concept a. s.
Americká 54
301 00 Plzeň
Tel: 379 200 614
Email: reklamace@outdoorconcept.cz


Batoh prosím neposílejte dříve, než k tomu budete vyzváni !! Batohy obdržené bez vyzvání nebudeme akceptovat, budou Vám vráceny na Vaše náklady či může dojít k jejich ztrátě.

  • Při uplatnění doživotní výhody nevzniká nárok na vrácení peněz, ani na doplacení případného rozdílu kupních cen pokud zvolíte levnější batoh.
  • Pozor, Osprey ani Outdoor Concept a.s. nenesou odpovědnost za ztrátu batohu při jeho přepravě. Proto vždy použijte pro přepravu batohu přepravní společnost, která Vám
    poskytne číslo zásilky.
  • Prosím, nezapomeňte vždy vyčistit batoh před jeho odesláním ! Osprey ani Outdoor Concept a. s. nepřijme batoh ani jiný produkt, který je silně znečištěný nebo zapáchá.

 

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům

Vybíráme pro vás

2 490  (24.94 %) od 1 869 

Porovnat

Turistický batoh Zulu Summit 45l

2 999  (50.02 %) 1 499 

Porovnat

3 570  (24.4 %) 2 699 

Porovnat

1 399  (57.18 %) 599 

Porovnat

849  (56.54 %) 369 

Porovnat

Dětský batoh Boll Roo 12l

1 125  (14.76 %) od 959 

Porovnat

Dětský batoh Boll Koala 10

1 085  (17.14 %) od 899 

Porovnat

Dětský batoh Boll Bunny 6

915  (15.96 %) od 769 

Porovnat