Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kempiči

Kempiči - 1. díl: recenze kempu Dolce v podhůří Krkonoš

Kempiči

Jak náš kempingový inspektorát hodnotí kemp Dolce uprostřed poklidné přírody na úpatí hor Krkonoš? Dozvíte se v první recenzi třetí série oblíbeného pořadu Kempiči!

Kempiči v extrému - Nekorektní testování, díl 4.

Kempiči

Tak tohle je vyloženě obuvnický díl, plný terénních podrážek a větrem ošlehaných nohou, které se nebojí pořádného testu dvou párů nekompromisních bot. 

Kempiči v extrému - Nekorektní testování, díl 3.

Kempiči

Kempiči u rybníku. To znamená, že jsme měli příležitost jim dát k otestování typické plážovky, jako je slunečník a pohodlné křesílko. Tak pojďme na to!

Kempiči v extrému - Nekorektní testování, díl 2.

Kempiči

Pobyt v jeskyni Kempičům poskytl možnost si uvařit, což byla příležitost jak otestovat věci na vaření. A když vaření, tak i samotné pokrmy. Tak s chutí do toho!

Kempiči v extrému - Nekorektní testování, díl 1.

Kempiči

Štefi s Vojtou v prvním dílu krátkého, ale o to údernějšího seriálu, který věnovali testování zajímavých výrobků do přírody. V tomto díle to je vodní filtr Sawyer Mini, který ocení všichni, co rádi pijí přímo ze zdroje.

Kempiči v extrému - 4. Mrazivá noc na skále

Kempiči

K vysněnému stanu je dělí poslední extrémní výzva! Štefi s Vojtou musí vyšplhat a přenocovat na skále Alkatra.... Alkazar nedaleko Berouna. A to v pekelné výšce. Jak to celé dopadne? Sledujte závěrečný díl.

Kempiči v extrému - 3. Noc na vratkém voru uprostřed rybníka

Kempiči

Představte si, že byste dostali za úkol sednout do vlaku, harcovat se přes půl republiky kamsi na venkov do Jižních Čech, nekonečně kilometrů se plahočit k jakémusi rybníku, tam z pneumatik od autobusu postavit vor a ke všemu na něm přečkat noc.  A to za deště, kdy vítr dosahoval nárazově až 60 km/h. Ano, o tom je náš další díl plný utrpení.

Kempiči v extrému - 2. Jeskynní bludiště Výpustek

Kempiči

Kempiči jsou zpět! Sotva rozdýchali první výzvu, už je tu další výživná nálož v podobě jeskynního bludiště Výpustek. Dokáží Vojta a Štefi přečkat noc v absolutní tmě uvnitř bývalé nacistické fabriky?

Kempiči v extrému - 1. na sněhu

Kempiči

Vaši oblíbenci Vojta a Štefi z pořadu Kempiči mají před sebou pořádnou výzvu. Už žádné sluníčko, písek, pivko z kiosku a kočičky v bikinách. Dokážou tihle 2 městem rozmlsaní hošánci přežít jednu “normální” noc v zasněžené šumavské přírodě? Jak si kluci poradí v divočině, kde žeton do sprch nemá žádnou hodnotu?

Kempiči v extrému

Kempiči

Kempiči - jak to všechno začalo

Kempiči

Dnes se vám představí neotřelá dvojice kamarádů, se kterou jsme nově navázali spolupráci. Co z toho vznikne jen matně tušíme, ale slibujeme, že nudit se rozhodně nebudete!