Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

TEST: Batoh Osprey Tempest III

Testovna

Testerka Kamča nachodila s předchozí generací batohů Tempest tisíce kilometrů. Dostala tedy na testování novou III. generaci, aby mohla batohy porovnat. Stojí nová generace legendárních batohů za to?

TEST: Batoh Osprey Ariel 55 l

Testovna

Naše testerka Gabča testovala batoh od ikonické značky Osprey. Jak testování dopadlo?

TEST: Rolák Devold Expedition Man Zip Neck

Testovna

Náš tester Marcel vyrazil do Malé Fatry a s sebou si vzal merino rolák od značky Devold, aby otestoval, jestli plní to, co slibuje. Víc už se dozvíte v dnešním článku.

TEST: Turistické boty Merrell Accentor 3 Sport GTX

Testovna

Naše testerka Káťa důkladně testuje vybavení z 4camping již několik let. Tentokrát si vybrala boty od značky Merrell. Jaké jim dá hodnocení?

TEST: Dámská bunda Columbia Explorer's Edge™

Testovna

Naše testerka Verča testovala zimní bundu od značky Columbia. Jak bunda obstála při nejrůznějších zimních aktivitách? Je opravdu voděodolná? Vše se dozvíte v dnešním testu.

TEST: Dámské boty Salomon Elixir Mid Gore-Tex

Testovna

Značka Salomon představila nové boty Elixir Mid GTX. Testerka Kamča je vytáhla do hor a otestovala jejich funkčnost a pohodlnost.

TEST: Sněžnice Warg Snowind

Testovna

Sněžnice Warg Snowind jsou ideální pomůckou při zimní turistice v hlubokém sněhu. Jejich funkčnost a praktické vychytávky otestoval Marcel Fronko.

TEST: Warg Skitour Fastlock

Testovna

V dnešní recenzi prověřila naše testerka hole od značky Warg. Jaký bude její verdikt?

TEST: Nesmeky Warg Iceman

Testovna

Nesmeky jsou nejlepším pomocníkem na zledovatělé povrchy. Jak obstojí nesmeky od značky Warg při testování?

TEST: Dámský péřový kabát Warg Downjane W

Testovna

V dnešní recenzi otestujeme dámský péřový kabát Downjane od značky Warg. Je to kabát jen do města nebo i na hory? Pojďme se na to v dnešním článku podívat.

TEST: Čelovka Fenix HM65R-DT

Testovna

Naše kolegyně Ála vyrazila za dobrodružstvím do Albánie a otestovala vysoce odolnou a výkonnou čelovku od značky Fenix. Jak čelovka obstála?

TEST: Pánská péřová bunda Warg Downjames

Testovna

Peří je velmi oblíbený materiál, který vás nejen zahřeje, ale navíc má velmi dobrou životnost. Pojďme se podívat na to, jak obstojí při testování nový model bundy od značky Warg. Bunda Downjames má spoustu vychytávek a navíc vás překvapí svou příznivou cenou.