Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

Test: Pánská bunda Hannah Alagan

Testovna

Spolehlivých pánských bund, které jsou příjemně prodyšné a zároveň nepromokavé, by měl být vždycky dostatek. My se na jednu takovou od značky Hannah podíváme v našem testu.

TEST: Karimatka Husky Folly 2,5

Testovna

Odlehčená samonafukovací karimatka Husky Folly 2,5 prošla naším testováním. Jaké je závěrečné hodnocení i jaký je poměr ceny a výkonu si můžeš přečíst níže. 

TEST: Dámské tenisky Kari Traa Byks

Testovna

Pohodlné dámské boty Kari Traa Byks jsou vyrobeny z prodyšné měkké textilie. Pro ještě vyšší pohodlí mají u paty neoprenový lem. Přečtěte si, jak dopadly v našem testování.

Test: Pánské boty Black Diamond Session Suede M

Testovna

Jak obstály pánské turistické boty od Black Diamond Session Suede M v zátěžovém testu ve Vysokých Tatrách? Dozvíte se v aktuální recenzi.

TEST: Turistické boty Hanwag Tatra II Bunion

Testovna

Boty Hanwag Tatra II Bunion Lady jsou svými specifiky vhodné pro osoby s halluxem, které chtějí nosit plnohodnotné turistické boty. Zajímává vás, jak jsou boty pohodlné a jaké je jejich celkové hodnocení? Čtěte dále.

TEST: Rolovací rámovka Ortlieb Frame-Pack Toptube RC

Testovna

Voděodolná rámová brašna Ortlieb Frame-Pack RC nabízí perfektní řešení pro uložení těžších věcí, a to bez narušení těžiště. Podívejte se, jak ji hodnotí naši testeři.

TEST: Dámská bunda Hannah Abigail

Testovna

Dámská bunda Hannah Abigail je ideální na jakékoliv výlety a obzvlášť dobře vám poslouží na túrách v náročných podmínkách. Jak ji hodnotí naše testerka? Přečtěte si recenzi níže.

Test: Osprey Renn 50

Testovna

Dámský batoh Osprey Renn 50 se snadno nastavitelným zádovým systémem testoval Marcel Fronko se svojí manželkou. Jak batoh sedí na mužských zádech se dozvíte v následující recenzi.

Test: Sportovní podprsenka Kari Traa Frøya

Testovna

Dobře padnoucí a kvalitní sportovní podprsenka je nutnou součástí výbavy dívek a žen jak při cvičení, tak i různých delších aktivitách. V této recenzi se na jednu sportovní podprsenku od značky Kari Traa zaměříme.

TEST: Dámské kalhoty High Point Gale 3.0

Testovna

Dámské outdoorové kalhoty High Point Gale 3.0 Lady Pants se hodí na širokou škálu aktivit. Pružné a prodyšné materiály neomezují v pohybu a jsou pohodlné. Přečtěte si, jak dopadlo jejich testování.

TEST: Sensor Coolmax Impress pánské triko s kr. rukávem a trenýrky

Testovna

Pánský funkční set Sensor Coolmax Impress je vyroben z certifikovaného úpletu, který je velmi příjemný na omak, skvěle odvádí pot od těla, je vysoce prodyšný, tvarově stálý a pevný. Přečtěte si jaký na nás tento set udělal dojem při testování.

Test: Pánské funkční triko Husky Merino 100 kr. rukáv Sheep

Testovna

Dnes se podíváme na test funkčního trička z merino vlny, které náš tester vzal do Vysokých Tater.