Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

Test: Husky Outdoor Ladies Majesty -10 °C

Testovna

Dámy, zbystřete. Husky Ladies Outdoor Majesty je spacák, který si zamilujete. Zateplovací vak na nohy, možnost rozšíření díky vnějšímu zipu, vnější kapsička či zateplovací límec. To vše jsou vychytávky a prvky, které nejedna z vás ocení.

TEST: Horolezecká helma Singing Rock Hex

Testovna

V dnešním testu se budeme věnovat horolezecké helmě Singing Rock Hex. Přečtěte si, jak se nám s ní lezlo a jak sedí na hlavě.

Test: Rukavice Black Diamond Renegade

Testovna

Rukavice Renegade od značky Black Diamond s membránou GORE-TEX® testoval ve slovenských horách Marcel Fronko.

TEST: Péřový spacák Warmpeace Quilt 300

Testovna

Uvažujete nad pořízením péřového spacáku? Přečtěte si recenzi univerzálního pérového a dekového spacáku Warmpeace Quilt 300.

TEST: Dámská bunda High Point Atom Lady Hoody Jacket

Testovna

Dámská bunda Atom Lady Hoody Jacket značky High Point je ideálním společníkem pro celou řadu sportů. Pokud vás zajímá, čím vyniká, čtěte dále.

TEST: Boty AKU Rock DFS GTX

Testovna

Čím boty AKU Rock DFS GTX vynikají? Přečtěte si kompletní recenzi bot a zjistěte zda jsou to pro vás ty pravé.

TEST: Bunda High Point Helium Pertex

Testovna

Hledáte sbalitelnou bundu s univerzálním využitím, nízkou váhou a odolností proti vodě i větru? Přečtěte si recenzi bundy Helium Pertex značky High Point.

TEST: Chytrá svítilna Ledlenser ML6 Connect Warm Light

Testovna

Sháníte propracovanou, praktickou a novými technologiemi nabitou svítilnu? Přečtěte si novou recenzi svítilny Ledlenser ML6 Connect Warm Light.

TEST: Batoh Pinguin Walker 50

Testovna

Hledáte batoh s univerzálním objemem? Přečtěte si recenzi batohu Walker 50 značky Pinguin. Kolik toho vydrží a jak probíhalo testování se dozvíte níže.

TEST: Filtrační láhev LifeSaver Liberty

Testovna

Jste často na cestách mimo civilizaci? Jistě oceníte filtrační láhev LifeSaver Liberty, se kterou budete mít pitnou vodu neustále po ruce. Přečtěte si, jak láhev obstála při testování.

TEST: Karimatka Husky Fuzzy 3,5

Testovna

Kvalitní karimatka je základem každé kempingové výbavy. Husky Fuzzy 3,5 nabízí odolnost i vysoký komfort. Zjistěte, jak ji hodnotí náš tester.  

Test: Husky Baron 3

Testovna

Stan Baron 3 od firmy Husky je ideální stan s jednou ložnicí a prostornou předsíní pro cykloturistiku, trekking i kempování. Stačí ho jen sbalit a vyrazit za dobrodružstvím.