Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

TEST: Dětské odrážedlo Yedoo TooToo

Testovna

Prověřili jsme v akci jedno z nejpopulárnějších dětských odrážedel - Yedoo TooToo. Jaké jsou jeho klíčové vlastnosti? Jak je na tom s bezpečností a pro jak staré děti se dá využít? Dozvíte se v našem testu.

TEST: Dámské kalhoty Black Diamond Technician Alpine Pants

Testovna

Lezecké kalhoty, které si díky pohodlnému střihu oblíbíte i na jakékoli jiné aktivity, to jsou kalhoty Technician Alpine Pants pro ženy od značky Black Diamond. Přečtěte si recenzi a zjistěte, zda jsou ideální zrovna pro vás.

TEST: Outdoorová bunda Black Diamond Stormline Stretch Rain Shell

Testovna

Potřebujete-li celoroční bundu na outdoorové aktivity, která vás ochrání před deštěm a větrem, pak zpozorněte. Máme pro vás tip - bunda Black Diamond Stormline tyto dva základní požadavky splňuje. Více se dozvíte v recenzi.

TEST: Crossio SolarBag Lumee

Testovna

Jakub Vlček pro vás otestoval voděodolný solární batoh Crossio SolarBag Lumee. Testování probíhalo ve městě i v přírodě. Jaké si batoh odnesl hodnocení?

TEST: Péřová bunda Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket

Testovna

Péřová bunda Earthrise Hooded Jacket značky Mountain Equipment je ekologicky nezávadná a je spolehlivou vrstvou do hor i na každodenní nošení. Přečtěte si, co všechno tato bunda nabízí.

Test: Pánské boty Bennon Recado O2 Low

Testovna

Nepromokavé trekové boty Recado O2 Low od značky Bennon mají být ideální volbou do přírody, ale i do města. Jak obstojí v zátěžovém testu Jana Svobody?

Test: Pánské boty Bennon Terrenno High

Testovna

V dnešní recenzi pro vás Andrej Urbanec otestoval pánské turistické boty Bennon Terenno High. Jaké jim dal náš tester hodnocení po výšlapu v Krkonoších?

TEST: Péřový spacák Warg Stark 500

Testovna

Zvažuješ koupi nového spacáku, ale víš že ho budeš používat jen pár dní v roce. Někteří by rovnou vybírali mezi náplní z umělého vlákna. Co když ale můžeš pořídit péřový spacák za cenu syntetického? Warg přichází s modelem Stark, který je naplněn 500 g kachního peří o plnivosti 750 cuin.

TEST: Batoh Ortovox Peak Light 32

Testovna

Batoh Ortovox Peak Light 32 je skvěle technicky zpracovaný, funkční a přitom si zachovává nízkou hmotnost, což oceníte na túře i na horské expedici. Přečtete si recenzi batohu a hodnocení testerky.

Test: Para'Kito repelenty a zklidňující gel

Testovna

Bodající a kousající hmyz dokáže zkazit i ten nejkrásnější výlet nebo třeba večerní posezení u táboráku. Naštěstí je tu značka Para'Kito se svými produkty, které odkáží nezvané společníky do patřičných mezí.

Test: Dámské boty Kari Traa Driv Sneakers

Testovna

S dámskými teniskami Kari Traa Driv Sneakers nešlápnete vedle. Nadčasový a originální design není ale jediná přednost těchto bot. Více v následující recenzi.

Test: Dámské boty Kari Traa Sprade

Testovna

V dnešní recenzi se podíváme na stylové plátěné tenisky od Kari Traa, které unosíte do práce i do města na procházky.