Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Technologie značky Columbia

OMNI-TECH

Technologie Omni-Tech zajišťuje špičkovou voděodolnost, prodyšnost a ochranu před nepřízní počasí. První ochranná vrstva materiálu Omni-Tech brání tomu, aby se voda zvenku dostala do kontaktu s vnitřními vrstvami. Další vrstva, mikroporézní membrána, zcela blokuje průnik vody do látky, zároveň však zajišťuje odvod potu. Omni-Tech produkty mají vodní sloupec 10 000 mm a prodyšnost 10 000g/m2/24h.


Kliknutím na obrázek si můžete prohlédnout naši nabídku produktů značky Columbia.

 

TECHLITE®

Výborně absorbuje nárazy. Materiál s technologií TECHLITE® zajišťuje špičkové pohodlí a odpružení pro outdoorovou obuv. Je odolný, pohlcuje nárazy a je tak ideální a dlouhotrvající oporou a ochranou, jenž se využívá u široké škály obuvi a batohů. Ekologický proces lisování. Materiál je přirozeně antimikrobiální, snadno se udržuje a je odolný vůči zápachu. Navíc během procesu lisování redukujeme odpad z výroby o 25–30 %.

Technologie použita v patové části umožňuje dokonalou fixaci vaší paty. Paměťový efekt materiálu si zapamatuje konturu vaší paty už po několika nošeních. Společně s TECHLITE® límcem a jazykem zajistí, že obuv dokonale sedí a dodává stabilitu a komfort.

 

OMNI-GRIP®

Zajišťuje vynikající stabilitu a přilnavost v jakémkoli terénu a na jakémkoli povrchu. Různé části podrážky pracují nezávisle a na členitém terénu umožňují adaptabilní záběr. Podrážka OMNI-GRIP® je vyrobena z polyuretanu a středně lepivé gumy pro vyšší odolnost, odpružení a lepší záběr.Tento multi terénní systém spojuje speciálně navržené prvky obuvi s chůzí v daném terénu a zajišťuje tak pevný krok při jakékoliv aktivitě.

 

Systém OUTDRY®

Využívá vlastní patentovaný laminační proces, které spojí 100% voděodolnou membránu s vysoce prodyšnou vnější vrstvou obuvi a zalepí tak veškeré otvory, které by mohly propustit vodu. Výsledkem je 100% voděodolnost, prodyšnost, pohodlí, design a střih.

Tradiční „botičková“ konstrukce vede ke vzniku meziprostoru mezi membránou/podšívkou a svrchní vrstvou. Existence tohoto meziprostoru umožňuje hromadění vody a nečistot, což vede ke zvýšení hmotnosti produktu a k pocitu chladu. Výrobní procesy OUTDRY® nahrazují vetší objem tenkou voděodolnou a prodyšnou membránou, která je spojena se svrchní vrstvou. Výsledkem je nižší váha, lepší tvar a vyšší pružnost.


Kliknutím na ilustrační obrázek si můžete prohlédnout naši nabídku bot značky Columbia.

 

FLUID FRAME®

Optimální záběr, stabilita a opora na všech površích. Tyto technologie kombinují pěnu o různé hustotě Techlite® foam, takže pohodlně dorazíte i do vzdáleného cíle. Speciální mezipodešev poskytuje v prostřední a postranní oblasti paty hladký přechod mezi měkkým odpružením a tvrdším a více podpůrným materiálem. Lehký integrovaný podpůrný systém zahrnuje bezešvou strukturu pěny a poskytuje tak správné vedení nohy, stabilitu a plynulý pohyb.

 

FLUID FOAM

Žádná udělátka v mezipodešvi – žádný gel, airbag nebo plastové části, jen prostě čistá, hbitě reagující pěna od špičky až po patu. Není to jen EVA – je to EVA prodchnuta vědou. FluidFoam nabízí o 17 % větší odpružení, než běžná EVA a pomocí polyolefinového elastomeru (POE) poskytuje dokonalejší absorpci nárazu a trvanlivější odpružení. Prostřednictvím blokového kopolymeru olefinu (OBC) rovněž zajišťuje lepší návratnost energie.

 

FLUID GUIDE

Vaše chodidlo je jedinečné, tak jako povrch, po kterém běžíte. FluidGuide se přizpůsobuje stále se měnícímu se terénu. Vaše chodidla vede, zajišťuje jejich stabilitu v několika směrech a tím nabízí tu nejhladší možnou běžeckou zkušenost. 

Hustoty materiálů se prolínají a tím eliminují veškeré tvrdé lepené spoje jednotlivých částí mezipodešve, čímž je zajištěn hladký přechod. Podpora, kterou dle potřeby poskytuje, umožňuje prostřednictvím odpružené i podporu poskytující mezipodešve přirozené a vyvážené tempo.

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům

Vybíráme pro vás

2 599  (10 %) 2 339 

Porovnat

2 599  (13.47 %) 2 249 

Porovnat

2 599  (20.39 %) od 2 069 

Porovnat