Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Novinky

Pozvánka na FOR CARAVAN a FOR BOAT 2017

Novinky

FOR CARAVAN: největší tuzemská přehlídka karavanů a obytných automobilů

Přehled outdoorového oblečení nadměrných velikostí

Novinky

Připravili jsme pro vás přehled pánského a dámského outdoorového oblečení dostupného ve velkých a nadměrných velikostí (xxl, xxxl a více) od funkčního prádla až po bundy.

VÝPRODEJ STANŮ - Slevy 30% až 60%

Novinky

Zahájili jsme výprodej loňských modelů stanů se slevou 30% až 60%. Jde o konečnou slevu, která bude platit do vyprodání zásob.

Nabízíme práci v našem super týmu

Novinky

K naší velké radosti nakupuje v našich prodejnách po celé České republice a v zahraničí stále více lidí a protože stavíme na skvělém zákaznickém servisu, poradenství a neustále rosteme, hledáme nové kolegy do našeho týmu. 

Objednejte si bez placení více velikostí k vyzkoušení

Novinky

Nejste si jistí barvou či velikostí? Objednejte si na prodejny 4camping více kusů a zaplaťte jen to, co vám sedí.

4camping Kemp roku: nejlepší kempy 2016

Novinky

Také letošní rok můžeme z pohledu kempování hodnotit jako velmi úspěšný. Vedle zlepšujících se služeb samotných kempů, řady novinek, které pro letošní rok připravily a zájmu médií, k tomu přispělo i velmi dobré počasí. Nejen tyto aspekty přilákaly do kempů nadprůměrné množství návštěvníků. To se projevilo i zájmem o tradiční anketu 4camping KEMP ROKU 2016, která letos proběhla již po dvanácté.

PF2017

Novinky

Přejeme vám i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků a v novém roce pevné zdraví, štěstí a mnoho cestovatelských a turistických zážitků.

25% sleva na produkty Axon

Novinky

Sleva 25% na všechny produkty AXON do 4.11. se slevovým kodem: axon

Výsledky ankety 4camping.cz Penzion roku 2016

Novinky

Pořadatelé ankety 4camping.cz Penzion roku vyhlásili výsledky 7. ročníku. Hodnoceno mohlo být 6604 penzionů registrovaných na stránkách Dopenzionu.cz, kde hlasování probíhalo od 1. června do 31. srpna 2016. O letošních žebříčcích rozhodlo 10 856 platných hlasů.

20% sleva na všechny produkty Leatherman

Novinky

Sleva 20% na všechny produkty LEATHERMAN. Stačí zadat slevový kod: kleste    

Náš e-shop se postaví internetovým titánům.

Novinky

Naši zákazníci, fanoušci, přátelé a všichni další, kterým je e-shop 4camping.cz sympatický, rozhodli, že jsme se druhý rok po sobě probojovali mezi desítku nominovaných projektů v kategorii „Internetové obchodování“ ankety českého internetu Křišťálová lupa.

Mizuno Podzimní 10 láká na běh v krásném Mariánském údolí

Novinky

Mariánské údolí představuje jedno z nejkrásnějších a nejmalebnějších míst. Umíte si představit ideálnější místo pro běžecký závod? My také ne. Proto jsme 1. říjnovou sobotupro všechny výkonnostní i hobby běžce připravili podnik s názvem Mizuno Podzimní 10.