Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Navštivte naší prodejnu v autokempu Merkur Pasohlávky!

Přijďte nás navštívit v naší kamenné prodejně v Pasohlávkách.

 

Navštivte ráj mezi vinicemi a jezery - Autokemp Merkur v Pasohlávkách, kde si můžete užít dovolenou plnou klidu, dobrodružství a skvělých zážitků v přírodě s vaším parťákem za zády. Přímo v kempingovém areálu vám je totiž k dispozici od středy do neděle kamenná prodejna 4camping, kde najdete kempingové a outdoorové vybavení jako je kempingový nábytek, grily, vybavení na vaření, čelovky atd. 

 

Pokud se rozhodnete vyrazit na delší výlet, vybrat si u nás můžete z řady chutných jídel třeba od značky Expres menu. A jestli se rozhodnete jen pohupovat na hladině jezera, na prodejně si můžete pořídit člun i s pumpou. Kolíky, přístřešky, vařiče, lehátka - to všechno tu najdete a nemusíte se tak bát, že když si něco z vybavení náhodou zapomenete doma, bude vám to chybět nebo se v horším případě budete muset vrátit domů. 

 

Autokemp Merkur Pasohlávky

Autokemp Merkur je kempovací areál situovaný v oblíbené rekreační oblasti Pasohlávky, která se nachází nedaleko jihomoravského města Mikulov. Kempovací areál Merkur je ideálním místem pro ty, kteří rádi tráví dovolenou u vody, protože je umístěn u samotného břehu Nového Mlýna, což je vodní nádrž s možností koupání a různých vodních aktivit.

Těšíme se na Vás!

Tým 4camping

Výstava stanů je tady!

Novinky

Od 31. 5. do 25. 8. 2024 probíhá na Výstavišti v Praze Letňanech v pořadí již 27. Výstava stanů.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 30. 4.-13. 5. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Vybíráme pro vás

14 799 

Porovnat

2 699  (50.02 %) 1 349 

Porovnat

4 599  (38.49 %) 2 829 

Porovnat

12 499 

Porovnat

4 199  (33.82 %) 2 779 

Porovnat

6 999  (43.86 %) 3 929 

Porovnat

Nafukovací kajak Sevylor Colorado Kit

8 379 

Porovnat