Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Srdcaři

Světem na hlavě, po hlavě, bezhlavě... ale vždycky srdcem! To je motto dalších dobrodruhů, které vám představujeme v rámci projektu PODPORUJEME.


Obsah

Moderátorka Lucie Výborná, režisér Miroslav Náplava, kameramani Ondřej Hošek a Jan Tutoky - to jsou členové týmu, který si říká Srdcaři. Ovšem jak sami říkají, nejsou žádnou uzavřenou komunitou a často do projektu zapojují i své přátele z různých oborů. Přidat se k nim může každý, kdo dělá věci především "srdcem", ať už jako čtenář, divák nebo aktivní přispěvatel.

 

      

 

Hrdý partner projektu SRDCAŘI

V rámci projektu PODPORUJEME VAŠE SNY pomáháme sportovcům, dobrodruhům a nadšencům plnit jejich sny. Podporujeme také kulturní, sportovní, turistické a cestovatelské akce, stejně jako společensky prospěšné iniciativy skupin i jednotlivců. Více na PODPORUJEME.

Projekty

Tým Srdcařů stojí za několika cestovatelskými počiny. Kromě travel magazínu, který vychází 4x ročně, jsou i autory nyní 2 seriálů. V jednom z nich představují zajímavé osobnosti z různých oborů, druhý pojednává o jejich africkém putování.

Travel magazín

Interaktivní magazín Srdcaři pro tablety a chytré telefony. Vychází čtvrtletně a je zdarma. Kromě textů a rozsáhlých fotogalerií od méně i více známých dobrodruhů, je hlavní předností této platformy možnost publikovat i desítky minut dlouhá videa.

Seriál na Stream.cz

Pro známou internetovou televizi natočili Srdcaři seriál o 24 inspirativních lidech, cestovatelích, dobrodruzích a dalších nadšencích. Ti se věnují všem možným oborům lidské činnosti. Najdete mezi nimi speleologa, lovce pytláků, slacklinerku, nevidomého horolezce i mořeplavce.

Seriál Srdcaři v Africe

Osmidílný seriál o vášni k motonomádství a úžasnému koutu planety, k jihu Afriky. Během několikaletého putování se nepostradatelným pátým členem týmu stala dvanáctitunová Manka - obytný náklaďák, v němž český tým najezdil po černém kontinentu během čtyř let postupně 37 000 kilometrů! Cílem natáčení nebyla divoká road movie a polykání kilometrů, ale prožívání příběhů a setkáváni s lidmi. Zároveň to také byla pocta velkým českým cestovatelům Miroslavu Zikmundovi a Jiřímu Hanzelkovi.

Srdcaři na Severu

Nejnovější počin Srdcařů, který jejich cesty povede do Ruské Karélie, Finska, Švédska, Norska a na Island. Natáčení začalo v roce 2018 a jeho konec je plánován na rok 2020. Po celé 3 roky je 4camping.cz partnerem projektu, jehož výsledkem bude 10 dílný seriál pro stanici Prima Zoom a následně i film do kin.

Užitečné odkazy

Zdroje: srdcari.cz, zoom.iprima.cz

Výstava stanů je tady!

Novinky

Od 31. 5. do 25. 8. 2024 probíhá na Výstavišti v Praze Letňanech v pořadí již 27. Výstava stanů.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 30. 4.-13. 5. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Vybíráme pro vás

Kapesní nůž Victorinox Tinker

769 

Porovnat

280  (25.36 %) 209 

Porovnat

Tejpovací páska Camp Climbing Tape

249  (16.06 %) od 209 

Porovnat

Outdoorové nádobí Warg Antila

599  (26.71 %) 439 

Porovnat

Nafukovací lehátko Intex Economats 59703EU

229  (43.67 %) 129 

Porovnat

1 399  (50.75 %) 689 

Porovnat

Outdoorové nádobí Zulu Pyxis 2l

759  (47.43 %) 399 

Porovnat

Chladící taška Outwell Albatross L

1 890  (42.91 %) 1 079 

Porovnat