Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Udělejte radost sobě i druhým!

Darujte své staré vybavení na kterékoli z našich prodejen!

Začátkem listopadu jsme se ve 4camping rozhodli uspořádat celofiremní sbírku outdoorového vybavení pro ty, kteří to potřebují nejvíce. A protože toho společně dokážeme určitě ještě víc, rádi bychom do této akce zapojili i vás a udělali tak radost těm, kteří v životě tolik štěstí neměli.

 

Pořádáme sbírku stanů, spacáků a karimatek na všech našich prodejnách po celé České republice!

 

Prohledejte skříň, zeptejte se známých nebo třeba rodičů. Z vlastní zkušenosti víme, že se aspoň pár kusů dá najít téměř vždy. Nemáte žádný kousek, který vám uvolní místo a přesto chcete udělat dobrou věc? Nasdílejte tento článek na sociálních sítích a vyzvěte své známé. 

Sbírka bude trvat 9.– 30.11. 2023. Darované vybavení budeme během těchto dní shromažďovat v našem novém skladu v Pardubicích a 28. 11. 2023 na oslavu dne Giving Tuesday předáme všechno těm, kteří vědí nejlépe, kdo tyto věci potřebuje nejvíc, a to charitám, se kterými jsme se domluvili na spolupráci!

 

Pravidla sbírky

Jaké věci nám můžete přinést:

Co určitě nenosit:

  • boty
  • nábytek
  • vybavení na specifické outdoorové aktivity
  • oblečení

Stav věcí:

  • používané, ale stále použitelné produkty
  • nepáchnoucí a ne zcela špinavé věci
  • neroztrhané a funkční produkty

 

Máte naší prodejnu daleko?

NEVADÍ! Pošlete nám vybavení přímo do skladu: 4camping - Rosice Park, Nádražní 641 - gate 51, 533 51 Pardubice - Rosice. Zásilku prosím viditelně označte nápisem "+100 %".

 

Pro které neziskové organizace vybavení sbíráme?

Armáda spásy 

"Armáda spásy je náboženská a charitativní organizace, která působí ve více než 127 zemích po celém světě. V České republice patří mezi jednoho z největších poskytovatelů sociálních služeb, a jejím posláním je poskytovat pomoc a podporu všem potřebným bez ohledu na jejich víru, rasu nebo pohlaví. V naší zemi byla založena již v roce 1918, ovšem za komunistického režimu byla její činnost potlačena, a znovu obnovena až v roce 1990. Od té doby se rozšířila do bezmála 18 měst po celé naší republice, ve kterých provozuje téměř 70 registrovaných sociálních a zdravotních služeb."

Chci se o organizaci dozvědět víc.

 

Progressive 

"Nestátní nezisková organizace Progressive o. p. s. působí již 20 let v oblasti závislostí. Posláním organizace je poskytovat kvalitní a odborné služby osobám ohroženým užíváním návykových látek formou specifických a inovativních programů v oblasti harm reduction. Spolu s námi tak můžete podpořit klienty, kteří se potýkají s nelehkou životní situací, ať už v otázce závislosti, bydlení nebo dalších sociálních problémů. Zdraví člověka a bezpečí společnosti jsou pro nás prioritou. Děkujeme, že pomáháte společně s námi."

Chci se o organizaci dozvědět víc.

 

NADĚJE

V pražské pobočce NADĚJE pomáháme lidem bez domova žít důstojnější a bezpečnější život. Nabízíme jim ubytování v azylových domech a tréninkových bytech, přenocování v noclehárnách, jídlo a sprchu v nízkoprahových denních centrech, rozhovor se sociálním pracovníkem, psychologem nebo adiktologem, přímou pomoc v ulicích, nebo zdravotní ošetření v ordinacích lékařů. Zima je pro lidi bez domova nejtěžší období, a proto moc děkujeme 4camping za uspořádání sbírky spacáků, karimatek a stanů. Naši sociální pracovníci je budou přímo v terénu předávat lidem, kteří celou zimu přečkávají venku.."

Chci se o organizaci dozvědět víc.

 

Vybrané organizace následně předají vybavení těm, kteří ho potřebují nejvíce. 

Chcete vědět nejnovější informace o sbírce? Sledujte náš Facebook a Instagram, kde vás budeme o všem informovat v aktuálním čase.

Ještě jednou vás prosíme, abyste nosili pouze věci, které se ještě dají použít. Věci použité, ale ne špinavé, plesnivé nebo úplně zničené.

Personál na prodejně může dary odmítat v případě, že vyhodnotí stav produktů za neadekvátní.

Pojďme z Black friday udělat nejen svátek nakupování a slev, ale především radosti, kterou můžeme nyní společně znásobit!

 

Děkujeme vám,

Tým 4camping

Výstava stanů je tady!

Novinky

Od 31. 5. do 25. 8. 2024 probíhá na Výstavišti v Praze Letňanech v pořadí již 27. Výstava stanů.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 30. 4.-13. 5. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Vybíráme pro vás

Samonafukovací karimatka Regatta Napa 3 Mat

1 149  (39.16 %) 699 

Porovnat

Samonafukovací karimatka Regatta Napa 5 Mat

1 429  (39.89 %) 859 

Porovnat

7 999  (50.01 %) 3 999 

Porovnat

1 790  (52.57 %) od 849 

Porovnat

Nafukovací karimatka Zulu Moonlight Comfort

2 499  (40.02 %) 1 499 

Porovnat

Dětský spacák Boll Patrol Lite

1 789  (18.45 %) od 1 459 

Porovnat

Samonafukovací karimatka Zulu Airo 3,8

1 799  (44.47 %) 999 

Porovnat

Turistický stan Warg Midi 3

9 499  (36.85 %) 5 999 

Porovnat