Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce předstanů Outwell Superior Air Touring

Kolekce Superior Air Touring od značky Outwell nabízí dostatečný výběr pro každého cestovatele. V kolekci se nachází celkem 4 předstany a 2 přístřešky. Stany jsou prostorné, vzdušné a velmi pohodlné. Předtvarované trubky spolehlivého pevného vzduchového systému Power Air poskytují díky gotickému stylu plnohodnotnou výšku pro stání.

Největší výhodou předstanů je kromě navýšení obytného prostoru to, že je lze nechat na místě, zatímco cestujete. Po vašem příjezdu jej poté snadno a rychle propojíte s vaším obytným vozem díky Double Beading (5mm + 7mm), který je kompatibilní se všemi "kolejnicemi" na trhu.

Tropiko tvoří prémiový materiál Outtex 6000 Pro, který kromě stylového designu a perfektní kvality nabízí bezkonkurenční ochranu před nepříznivými vlivy. Mezi vaším vozem a předtanem se poté nachází speciální zóna Link Access Zone, která díky odnímatelné podlážce napomáhá udržet čisté prostředí a eliminuje průvan. V této zóně se navíc nachází minimálně jeden boční vchod.

Předstany dále disponují širokými vstupními otvory s moskytiérou, zatmavenými okny se závěsy, speciální vlepenou podlážkou z polyethylenu, systémem ochrany proti větru nebo závěsným systémem Hooktrack, který je novinkou pro rok 2020. Tento systém díky speciální diskrétní kolejnici s háčky umožňuje zavěšení lampičky, led pásku nebo skrytí a uspořádání kabelů. Stavba stanu je díky přiložené nafukovací pumpě jednoduchou záležitostí. Ukotvení stanu je stejně snadné a rychle jako nafouknutí, a to díky barevně odlišeným lankům, popruhům a kolíkům.

Pro snadné přenášení stanu na krátké vzdálenosti slouží přiložený přepravní obal s kompresními popruhy.

Z této kolekce nabízíme předstany: Parkville 200SAParkville 200SA TallParkville 260SAJonesville 290SA

Z této kolekce nabízíme přístřešky: Touring CanopyTouring Shelter

 

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům