Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce stanů Outwell Imperial Air Collection

Kolekce stanů Outwell Imperial Air Collection pro rok 2021 představuje nejlepší kombinaci vynikajících vlastností - skvěle propracované technické provedení, vydařený design a kvalitní materiál - tím je Outtex® Airtech, který je tvořen polybavlnou (polybavlna = látka z polyesteru a bavlny v různém poměru). Výsledkem je exkluzivní produkt s funkčními i designovými detaily, který přináší vynikající zážitek z kempování, více komfortu a stylu. Do této kolekce se řadí celkem 4 stany.

Konstrukci tvoří předtvarované trubky ze spolehlivého a pevného vzduchového systému Rigid Air Technology v gotickém stylu, díky kterému se stany mohou chlubit plnohodnotnou výškou pro stání. Dostatek světla poskytnou velká tónovaná okna se závěsy na zip a do bílých tónů laděné stropy. Stany z této kolekce dále nabízejí široké vstupní tvory s moskytiérou, podlážku v každé místnosti, prostorné ložnice Ambassador bedrooms a plně nastavitelnou ventilaci v zadní části stanu.

Vstupní dveře do ložnice jsou doplněny o magnetický systém Quick and Quiet, díky kterému je otevření dveří do ložnice snadné, rychle a hlavně tiché, takže během odchodu nebudete rušit ostatní. Tento magnetický systém se u některých stanů nachází také u vchodu do předsíně. Dále jistě oceníte systém Hooktrack, který díky speciální diskrétní kolejnici s háčky umožní zavěšení lampičky, led pásku nebo skrytí a uspořádání kabelů. 

Inovace a věnování pozornosti důležitým detailům jsou patrné ve všech směrech. Otvor pro protažení prodlužovacího kabelu, zatmavené ložnice, závěsy na zip, systém ochrany proti větru Wind Brace System, Aerodynamic Storm Protection 10 bouřkové ukotvení v přední a zadní části nebo systém 3 různých druhů kolíků je jen nepatrný výčet. U všech stanů v kolekci Imperial Air je navíc součástí balení i nafukovací pumpa. 

Z této kolekce pro rok 2020 nabízíme stany: Rock Lake 3ATCRock Lake 5ATCRock Lake 6ATCStone Lake 5ATC, Stone Lake 7ATC

Z této kolekce pro rok 2021 nabízíme stany: Mountain Lake 5ATCHayward Lake 5ATCHayward Lake 6ATCWood Lake 7ATC

Outwell pro rok 2022 doplnil kolekci o další dva stany: Hayward Lake 4ATCWood Lake 6ATC

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.