Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kolekce stanů Outwell Premium Collection

Kolekce stanů Outwell Premium Collection nabízí širokou škálu modelů a velikostí. Tato kolekce rodinných stanů kombinuje inovativní design, vzdušný prostor a snadný přístup. Kolekce zahrnuje různě velké stany, ze kterých si vybere opravdu každý.

V této kolekci najdeme stany s různým konstrukčním řešením, některé stany nabízejí pevný rám z oceli, jiné zase směs z pružných skleněných vláken Duratec Flex System a některé kombinují obě řešení dohromady. Tropiko stanů poté tvoří inovovaný materiál Outtex 6000 Pro, který kromě stylového designu a perfektní kvality nabízí bezkonkurenční ochranu před nepříznivými vlivy.

Pohodlí během vašeho spánku zajistí prostorné zatmavené ložnice Ambassador Master Bedrooms, které jsou nově doplněny o nový magnetický systém Quick and Quiet, díky kterému je otevření dveří do ložnice snadné, rychle a hlavně tiché, takže během odchodu nebudete rušit ostatní. Další novinkou pro rok 2020 je systém Hooktrack, který díky speciální diskrétní kolejnici s háčky umožní zavěšení lampičky, led pásku nebo skrytí a uspořádání kabelů. 

Stany disponují širokým vstupním otvorem s moskytiérou, která se hodí, chcete-li účinně větrat a zároveň se chránit před otravným hmyzem. Dále jistě oceníte výšku umožňující stánízatmavený interiér pro kvalitnější odpočinek kdykoliv běhen dne, možnost přivést prodlužovací kabel, stabilizační systém pro případ větrného počasí, voděodolné tropiko a další vychytávky. 

Kolekce stanů Outwell Premium Collection se dočkala několika novinek. Mezi tyto novinky patří například ztmavení tropika nad vnitřním stanem pro lepší spánek, ventilace s clonou v ložnicích a plně nastavitelný ventilační otvor v zadní části stanu.

Kolekce pro rok 2021 zahrnuje modely: Nevada 4P, Nevada 5PRockland 5PColorado 6PEMontana 6PEVermont 7PE

Hlavní novinkou pro rok 2024 je inovovaný magnetický systém Quick and Quiet, který je nyní mnohem spolehlivější.

Kolekce pro rok 2024 zahrnuje modely: Nevada 4, Nevada 5, Utah 5, Wyoming 6

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.