Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Nature Friendly

Ekologicky velice šetrné výrobky značky Direct Alpine označujeme „NATURE TOP FRIENDLY".

Podstatou trvale udržitelného rozvoje je minimální dopad na životní prostředí, co nejšetrnější ekologická stopa, slušný a férový vztah k přírodě. Uvažujte prosím v tomto duchu i vy při nákupu. V maximální možné míře se orientujte na oblečení, které pochází ze zemí s vysokými environmentálními standardy, s výrobou v EU, kde je péče o životní prostředí i zaměstnance naprostou samozřejmostí a i pro vás srozumitelná, přesně definovaná a snadno ověřitelná.

Ekologicky velice šetrné výrobky značky Direct Alpine označujeme „NATURE TOP FRIENDLY“. Vývoj i výroba těchto produktů je kompletně realizována v zemích s maximálními ekologickými standardy. Ty jsou dány jak vysokou životní úrovní, tak samozřejmě legislativou. V praxi to znamená, že při výrobě či barvení látek se veškeré odpady ekologicky likvidují, odpadní vody se při výstupu z továren čistí. Oblečení Nature Top Friendly se vyrábí výhradně v evropských zemích, a to z materiálů, které také z Evropy pocházejí. Minimalizuje se tedy i ekologická stopa spočívající v přepravě zboží na dlouhé vzdálenosti. Vše se tak realizuje pouze v rámci evropských zemí. Na konkrétních produktech dále označujeme jejich eventuální výrobu z recyklovaného materiálu či možnost další snadné recyklace

U veškeré další produkce vyžadujeme od všech dodavatelů doklady o plnění našich nároků nejen z hlediska ochrany životního prostředí, ale i sociálních aspektů.

Milujeme přírodu, myslíme na ni, chováme se podle toho. Prosíme, učiňte tak i vy a pojďme společně tou správnou zelenou stezkou.