Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Tecnostretch

Hřejivá vrstva s technickým vzhledem

Technické materiály, to jsou poslední trendy ve sportovním oblečení, které platí i pro fleece. Řada Tecnostretch uspokojí požadavky na vzhled a vysokou pružnost a zároveň zajišťuje maximální tepelnou izolaci. Přidané vlákno spandex dodává materiálu roztažnost a speciální elasticitu. Po celou dobu jsou zachovány tepelně izolační vlastnosti fleecu, protože plyš na rubové straně zadržuje velké množství teplého vzduchu uvnitř. 


Výroba vyžaduje zkušenost a řemeslnou zručnost. Materiál musí být odolný proti zatrhávání a žmolkování. Mnoho let vývoje a zkušeností umožňuje dosáhnout ideální kombinace hustoty vlákna a techniky pletení, aby byl vyroben nesrovnatelně lehký, měkký, pružný a odolný materiál. Neuvěřitelně lehké úplety s gramáží startující na 125 g/m2 pro „superlehké“ výrobky až po gramáže dosahující přibližně 250 g/m2 jsou pro dnešní trh velice důležité. 


Rodina Tecnostretch zahrnuje také další speciální úpravy jako je keramický povrch, který může být aplikován po celé ploše nebo jen jako vzor na úpletu. Odolnost proti zatrhávání a žmolkování pak při testech dosahuje hodnot 4-5 (nejvyšší stupeň je 5). I potisky jsou možné – jak varianta digitálního, tak pigmentového tisku.