Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

10 tipů na dárky na poslední chvíli

Je to klasika. Každý rok se snažím plánovat nákup dárků dostatečně dopředu. Poctivě vybírám kousky, které by měly vyloudit úsměv na tváři obdarovaného. A stejně nakonec sháním některé dárky na poslední chvíli. Pokud jste na tom stejně jako já, mrkněte na tipy, které by vám mohly trošku ušetřit nervy. A hlavně, rozhodně s nimi zabodujete


Obsah

 

Úvod

Jsme na stránkách e-shopu s outdoorovým a sportovním vybavením. Takže je jasné, že tady najdete tipy na dárky pro všechny, co milují aktivně strávený volný čas. Najdete tady spacáky, které se hodí pro vysokohorské expedice, stejně jako campingové vybavení pro pohodovou rodinnou dovolenou. Teď v zimě se může hodit skialpinistické vybavení ze speciálky v Praze a vybavení na další zimní venkovní aktivity.

 

Top dárky na poslední chvíli


Popis: Osmidílná sada pro přežití, ale klidně i machrování u ohně při opékání špekáčků. 

 

1. Pro švagra, který se rád toulá po horách, jsem vybrala SOS sadu pro přežití. Skvělá vychytávka na cesty od společnosti Cattara. Pohodlně se vejde do kapsy, ale v krizi dokáže zachránit život. A mimochodem od stejné značky je i stylový náramek s kompasem.


Popis: Hřejivá péřová sukně s praktickým rozparkem na zip, který umožní volný pohyb. 

 

2. Sestra zbožňuje výlety se svou stále se rozrůstající rodinkou, ale pořád si stěžuje, že je jí zima. Proto jí letos Ježíšek donese zimní sukni. A neprozraďte mě, jednu pořídím i sobě. Jsou totiž geniální.


Popis: Nekonečnou zábavu i po setmění slibuje čepice s čelovkou

 

3. Co pro děti? Čepice a rukavice, rozhodně. Těch není nikdy dost. Mají totiž neustále tendenci záhadně mizet. Schválně, kolikrát za zimu se vám dítě vrátí domů jen s jednou rukavicí? Nebo vůbec netuší, kde může mít čepici.


Popisek: Výběr trekingových holí není žádná věda, ale vyplatí se dodržet několik zásad. 

 

4. Pokud také máte doma dědu či babičku, co miluje procházky po horách, máte vyhráno. Určitě ocení trekingové hole. Hezky rozpohybují další části těla, a při chůzi nejen v terénu dodají větší jistotu.

 

Několik univerzálních tipů pro strýčka Příhodu

Někdy můžeme tápat, co by dotyčného potěšilo. Vybrala jsem proto pro vás několik vychytávek, které udělají radost každému, kdo někdy vyrazil na výlet do přírody.

Tip: V zimě potěší termoska na horký oběd, v létě je praktickou pomůckou na vychlazenou svačinu. 

5. Každý ocení, když si k dechberoucímu rozhledu na kopci může dopřát doušek horkého čaje. Sázkou na jistotu jsou proto praktické termosky a termohrnky. Pro malé členy výprav do neznáma můžete vybrat termosku s některým z dětských motivů.


Popis: Čerstvé espreso každé ráno na několikadenní túře? Není problém. 

 

6. Kdo mě zná, ví, že bez ranní kávy nefunguji. A rozhodně v tom nejsem sama. Všechny kávomily potěší cestovní kávovar, který připraví voňavou kávu, kdekoliv si jen budete přát.
Popisek: S multifunkčními nástroji zvládnete na cestách i nejrůznější drobné opravy vybavení. 

 

7. Říká se, že každý správný chlap by měl mít vždy na cestách pořádný nůž. Jen dodám, že multifunkční nůž se hodí i nám ženám.


Popisek: Jerky neboli sušené maso jsou výborné na cesty, ale i jen tak pro zobání při domácí pohodičce.

 

8. Nechte je objevit jídlo budoucnosti. Sušený hmyz nejrůznějších příchutí může být zajímavým zpestřením, ale také výživovým doplňkem outdoorového jídelníčku.

 

Poukázky poslední záchrany

Někdy může dárková poukázka opravdu zachránit situaci doslova v posledních vteřinách. Často je ale lepším dárkem, než věc, kterou bychom vymysleli my. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že potěší vlastně dvakrát. Když ji obdarovaný dostane a pak, když si v klidu vybere to, po čem už dlouho touží.

9. Dárkové poukazy v hodnotě 5 000 Kč, 2 000 Kč, 1000 Kč a 500 Kč jsou vytištěné na kvalitním papíře. Mají platnost jeden rok od zakoupení. Zasíláme je dopravci, nebo si je můžete vyzvednout na prodejnách.

10. A konečně je tu dárek na poslední chvíli těsně před Štědrým večerem – elektronický dárkový poukaz. Ihned po zaplacení vám přijde do e-mailové schránky. Pomůže vám zachovat tvář, když na někoho zapomenete, nepřijde vám objednaný dárek, nebo si dcera přivede na štědrý den přítele.

Doufám, že jsem vám alespoň trochu usnadnila výběr dárků na letošní Vánoce. Přeji vám zdraví a pohodu a snad se potkáme někde na horách.

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Alena Bouchalová

Zdroje: archiv 4camping, pixabay.comunsplash.com

Běžecké závody pro začátečníky, nadšence i vytrvalce

Poradna

Běhání je čím dál oblíbenější koníček, ale někdy je těžké udržet motivaci do dalších tréninků. Přihlašte se na běžecký závod, abyste před sebou měli jasný cíl. Podívejte se, jaké závody patří mezi ty nejhledanější na internetu a rovnou se zaregistrujte. Náš datový specialista připravil unikátní žebříček!

Jaká je nejlepší ocel na nože?

Poradna

Otázka, na kterou neexistuje jednoduchá odpověď. Výběr nejlepší oceli pro váš nůž je totiž hledáním kompromisu mezi trochu protichůdnými vlastnostmi. Na co si tedy dát pozor?

Jak si vybrat to správné místo na kempování v Čechách

Poradna

Chcete s přáteli, rodinou nebo jen sólo vyrazit někam pod stan. Ale kam zamířit – do kempu nebo mimo kemp? A jaké vybavení budete potřebovat? Poradíme vám v tomto článku.

Vybíráme pro vás

1 399  (50.75 %) 689 

Porovnat

3 499  (38.87 %) 2 139 

Porovnat

1 890  (24.92 %) 1 419 

Porovnat

Trekové hole Leki Eagle

1 289  (29.48 %) 909 

Porovnat

899  (46.72 %) 479 

Porovnat

2 899  (15.87 %) 2 439 

Porovnat

Sos sada pro přežití Cattara 10-dílná sada

779 

Porovnat

2 199  (27.29 %) 1 599 

Porovnat