Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Soutěž o 5x celodenní outdoorovou stravu

Nakupte jakékoliv jídlo a vyhrajte 1x celodenní outdoorovou stravu, celkem bude vylosováno 5 výherců.


Obsah

 

Podmínky spotřebitelské akce

NAKUPTE od 1. 3. 2021 do 31. 3. 2021 jakýkoli produkt z kategorie JÍDLO NA CESTY a vyhrajte 1x celodenní outdoorovou stravu, celkem bude vylosováno 5 výherců.

FORCAMPING, Podedvorská 1470, Kyje, 198 00 Praha ČR; IČO: 24295825 (dále jen "ORGANIZÁTOR") organizuje na www.forcamping.cz od 1. 3. 2021 do 31. 3. 2021 pro své zákazníky spotřebitelskou akci na podporu prodeje produktů z kategorie Jídlo na cesty.

Oprávněným zákazníkem (dále jen "Oprávněný zákazník") ve smyslu těchto PODMÍNEK se stává každý zákazník, který v průběhu trvání spotřebitelské akce (od 1. 3. 2021 do 31. 3. 2021) na e-shopu nebo v provozovně nakoupí alespoň jedno zboží z kategorie Jídlo na cesty bez ohledu na výši jeho ceny (dále jen "Kvalifikační nákup").

Každý oprávněný zákazník bude zařazen automaticky/s jeho souhlasem do slosování o 5x celodenní outdoorovou stravu. V případě skladové nedostupnosti specifikované výhry u dodavatele bude nabídnut relevantní produkt (podobný typ a cenová hladina). Celkově bude vylosováno 5 výherců.

 

Ceny v soutěži

Soutěží se o 5x celodenní outdoorovou stravu od značky ADVENTURE MENU:

  • snídaně: krémová míchaná vajíčka se šunkou a sýrem
  • oběd: gulášová polévka + fusilli se špenátem a vlašskými ořechy
  • večeře: krémové rizoto s chřestem a brokolicí

 

Slosování a informace výhercům zabezpečuje ORGANIZÁTOR. Slosování se uskuteční do 14 dnů ode dne ukončení soutěže a všichni výherci budou informováni nejpozději do 20 dnů po skončení soutěže a zveřejněni ZDE.

Spotřebitelská akce trvá od 1. 3. 2021 do 31. 3. 2021.

Pro zamezení pochybností se soutěžní akce považuje za propagační soutěž a není považována za hazardní hru. V rámci této akce se nezpracovávají osobní údaje s výjimkou údajů výherce cen, a to pouze v rozsahu nezbytném pro doložení splnění nároku ze soutěže.

 

Zdroje: archiv autora

Křížem krážem Českem s 4camping

Soutěže

Získejte svou mapu, objevujte krásu přírody a vyhrajte s 4camping desítky lákavých cen!

Soutěž o celodenní skipasy pro dva!

Soutěže

Chcete si na celý den vypnout hlavu na sjezdovce a vzít si k tomu navíc svého kámoše? Soutěžte se značkou Hannah o celodenní skipasy.

Nakup a vyhraj ceny za půl milionu

Soutěže

Nakupte vybavení na 4camping.cz a zapojte se tak do hry o skvělé ceny v hodnotě 500 000 Kč!