Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

Jak vybrat cyklistický spacák

Poradna

Spacák, který bude vaším společníkem na cyklotoulkách, by měl být hlavně malý a lehký, ale zároveň musí poskytovat dostatečný tepelný komfort a pohodlí. Jak vybrat ten pravý přesně pro vás se dočtete v tomto článku.

Jak vybrat filtr na vodu

Poradna

Filtr není hračka, ale laboratorní vybavení. Nehazardujte se svým zdravím a dodržujte tyto zásady.

Běhání a děti

Poradna

Pravidelný pohyb je pro děti přirozený, správně se díky němu vyvíjejí, je základní prevencí nadváhy a obezity a vůbec je to jeden z pilířů zdravého životního stylu.

Oprava kola na cestách

Poradna

Určitě se vám už stalo, že během delší jízdy na vašem kole nastaly technické problémy, kvůli kterým jste si museli zavolat odvoz domů. Nestalo? To máte štěstí. Ale čtěte dál, protože kdo je připraven... 

Jak připravit kolo před sezónou

Poradna

Jaro už klepe na dveře, a proto je nejvyšší čas oprášit kolo a pořádně ho před první vyjížďkou zkontrolovat. Rady, jak na to, pro vás mají kluci z LIBERTA TOUR.

Na co myslet, když vyrážíte na výlet do hor

Poradna

Výlet do hor je super aktivita pro všechny věkové skupiny, můžete ji provozovat po celý rok, není náročná na vybavení, posiluje imunitu a zlepšuje náladu! Stačí se jen dobře připravit.

Běžecká abeceda

Poradna

Co to vlastně je ta běžecká abeceda? A proč byste ji měli zařadit do svého tréninkového plánu? Odpovědi na tyto otázky pro vás má Katka Balcarová.

Jak vybrat turistické kalhoty

Poradna

Vybíráte turistické kalhoty a nevíte si rady s materiály, střihem a dalšími vlastnostmi? Co by všechno měly umět a na co přesně klást při výběru důraz? Poradíme v našem dalším dílu ze série "Jak vybrat".

Jak zabavit děti, aby se rodiče nezbláznili

Poradna

Omezení pohybu na pár kilometru od domu, zavřené vnitřní i venkovní sportoviště, zákaz styku s kamarády a doma děti, které potřebujete nějak rozpohybovat a vytáhnout od počítačů a televizí ven? Vyzkoušejte našich 9 tipů.

Jak vybrat spacák podle provozované aktivity

Poradna

Péřový nebo z dutých vláken? Letní nebo třísezónní? Mumiový nebo dekový? Pro výběr spacáku bude nejlepší, když sami sebe zařadíte do jedné z níže uvedených kategorií.

Jak udržet ruce v teple

Poradna

Zkřehlé prsty jsou běžným jevem - ve městě to tolik nevadí, ale když nezvládáte nacvaknout tropiko na tyčku stanu před sněhovou bouří, koledujete si o malér. Jednou ze základních pomůcek pro boj se zkřehlými prsty jsou rukavice.

Mushing - týmový sport se psy

Poradna

Mushing je sport, ve kterém člověk se psy tvoří tým a společnými silami zdolávají různě dlouhé tratě.