Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

10 tipů na dárky na poslední chvíli

Poradna

Je to klasika. Každý rok se snažím plánovat nákup dárků dostatečně dopředu. Poctivě vybírám kousky, které by měly vyloudit úsměv na tváři obdarovaného. A stejně nakonec sháním některé dárky na poslední chvíli. Pokud jste na tom stejně jako já, mrkněte na tipy, které by vám mohly trošku ušetřit nervy. A hlavně, rozhodně s nimi zabodujete

Kam na běžky? Vyražte hned zítra!

Poradna

Pohyb je pro naše tělo důležitý, to je známá věc. Zapojte do harmonogramu také běžkování. Udrží vás fit, zapojíte všechny možné svaly těla, ale přitom šetříte klouby. Ale kam vyrazit aktuálně na běžky?

12 osvědčených cestovatelských tipů, jak se sbalit do letadla

Poradna

Chystáte se na cesty, ale nevíte si rady s tím, jak si zabalit do letadla. Vaše zkušenosti s létáním se dají spočítat na prstech jedné ruky. Jak byste se měli sbalit na kratší pobyt? Jaké je nejlepší palubní zavazadlo? A co si můžete vzít do letadla? Připravili jsme pro vás kompletního průvodce.

8 kroků, jak se starat o stan v sezóně i po ní

Poradna

Přišel čas zabalit stan a vrátit se z přírody zpět do svých domovů. Abyste se mohli se stanem vydat zase na nová dobrodružství a udrželi ho v perfektní formě, dopřejte mu trochu péče.

Jak začít s jógou?

Poradna

Jógu předchází pověst cvičení, které je vhodné pro všechny bez rozdílu věku i pohybových schopností. Jde o účinný doplněk ke zpevnění vnitřních svalů a protažení. Vyzkoušejte ji také.

Jak na správnou velikost oblečení

Poradna

Jako správní dobrodruzi si nejvíce užíváme chvíle venku. Oblečení nám musí zkrátka a jednoduše sednout bez ohledu na počasí. Aby to klaplo, podíváme se, jak na správnou velikost oblečení.

České značky outdoorového vybavení

Poradna

Hledáte české outdoorové značky? Seznam najdete v našem článku.

Porovnání materiálů funkčního prádla

Poradna

Jak funguje funkční prádlo? Porovnali jsme materiály a jejich vlastnosti.

Jak udržet nohy v teple

Poradna

Když prochladnou prsty na nohách, je oříšek je dostat zpátky do varu. Vyznavači vysokohorské turistiky určitě znají, jak dopadá zanedbání voskově vyhlížejících prstů (ve zkratce to jde: modrá-černá-pápá).

Jak opravit zip

Poradna

Rozbil se vám zip? Poradíme vám, jak si ho opravit.

Jak na údržbu kožených bot

Poradna

Kožené boty vydrží věky, jen jsou na rozdíl od textilních náročnější na údržbu. Impregnace? Vosk? Kartáček? Máme pro vás pár tipů a triků jak na to.

Voděodolnost, vodotěsnost a vodoodpudivost

Poradna

Potřebujete bundu nebo batoh, který odolá dešti a mokrému sněhu? Zajímá vás, kolik vydrží boty s membránou Gore-Tex? A tušíte, že i když je na chytrých hodinkách napsáno 15M, tak se s nimi nemůžete v klidu potápět? Pojďme si projít slovíčka, která slibují, že vybraný kousek výbavy odolá vodě.