Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Full Rim System

Obroučky typu Full Rim System obepínají celé brýlové čočky. (Na rozdíl od obroučků Top Rim System, které jsou upevněny pouze k horní hraně brýlových čoček.) Obroučky Full Rim System jsou uzpůsobené k aplikaci dioptrických čoček (RX Ready), u některých modelů brýlí Wiley X je tento druh obroučků kompatibilní s odnímatelným těsnicím systémem FACIAL CAVITYTM SEALS. Obroučky jsou zhotoveny z nylonových vláken TriloidTM, které jsou prakticky nezničitelné. Některé certifikované modely mají nožičky zpevněné dvojitou výztuží. Rim Protection System zabezpečuje, že čočky ani po silném nárazu z obrouček nevypadnou. Obroučky jsou tvarovány do písmena U (U-Shape) pročež dokonale sedí na obličeji a netvoří žádné otlačeniny.

 

RUBBERIZED TEMPLES – Pogumované nožičky

Podobně jako nosníky, jsou také stranice (nožičky) brýlí Wiley X u vybraných modelů potaženy speciálním gumovým povrchem. Ten zaručuje, že stranice dokonale přilnou ke kůži za uchem a ani při náročných pohybech z obličeje nesklouznou.

DOUBLE INJECTED TEMPLES – Dvojité vyztužení

Některé modely brýlí Wiley X jsou certifikovány ANSI (Americkým národním standardizačním institutem) na odolnost proti balistickým střelám. Tyto extrémně odolné brýle mají stranice (nožičky) zpevněny dvojitou ocelovou výztuží.

BLACK OPS – Dokonalé utajení

Některé modely brýlí Wiley X jsou označeny symbolem „Black ops“. To znamená, že celé brýle na sobě nemají žádný lesklý materiál a jejich nositel nemůže být prozrazen odleskem slunečních paprsků. Tuto vlastnost ocení zejména ozbrojené složky a taktické jednotky. 

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům