Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Slib Gore-Tex

Membrána Gore-Tex® a její vlastnosti – nepromokavost, prodyšnost a větruvzdornost – zajišťují perfektní ochranu před okolními vlivy při jakékoli outdoorové aktivitě. Výrobci této membrány si jsou její kvalitou jistí, a proto slibují:

“Pokud nejste zcela spokojeni s nepropustností, odolností vůči větru nebo s prodyšností vašeho výrobku Gore-Tex®, pak jej opravíme, nahradíme nebo vrátíme peníze.”

Co znamená Gore-Tex GUARANTEED TO KEEP YOU DRY® slib?

Právě toto: Žádná voda zvenčí se vám nedostane dovnitř. Ať už je to z deště, z vlhké lavičky, na které sedíte nebo z klečení na mokré trávě, voda nemůže proniknout do tkaniny Gore-Tex®. Přesto textilie zůstane prodyšná, což umožňuje, aby vlhkost z potu unikla ven. Pokud je váš produkt Gore-Tex® řádně ošetřen a používán tak, jak je určeno, můžete očekávat, že zůstane vodotěsný, větruvzdorný a prodyšný po celou dobu jeho životnosti.

Co znamená životnost výrobku?

Membrána se nebude časem zhoršovat, ale může se poškodit během používání produktu nebo pokud je používána k činnosti mimo určené použití. Některé z našich produktů mohou vyhovět široké škále použití, zatímco jiné jsou určeny pouze pro konkrétní činnosti. Opravdu záleží na vás, na tom, co děláte: Nedostatečná péče může být často příčinou toho, že produkt již nemá užitečnou životnost, takže je důležité pravidelně udržovat svůj výrobek a vždy postupovat podle pokynů na údržbu. Použijte svůj nejlepší úsudek. Pokud máte oděv, obuv nebo rukavice opotřebované, s trhlinami a dalšími vadami, může to být potřebný čas na nákup nového.

Uplatnění nadstandardní záruky

Pro uplatnění této záruky platí standardní postup, tedy zboží stačí přinést na naši prodejnu nebo zaslat poštou na danou adresu a o další komunikaci s dodavatelem či výrobcem se postaráme my. Je důležité dodat výrobek i s účtenkou a splnit podmínky daného výrobce.

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům