Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

ACTIVE: Aktivním tréninkem k pěkné postavě

Doplňky stravy z řady ACTIVE od firmy INKOSPOR jsou tou pravou volbou pro lidi, kteří jí zdravě, sportují a chtějí si udržet štíhlou postavu a dobrou kondici.

ACTIVE dodá trénovanému tělu optimální množství potřebných látek a živin, díky kterým bude váš organismus ve skvělé kondici a rovnováze. Vyrábí z těch nejkvalitnějších ingrediencí a v souladu s nejnovějšími vědeckými poznatky a rovněž podléhají přísné kontrole jakosti dle směrnic ISO.

Speciálně vyvinuté pro hubnutí jsou produkty ACTIVE BALANCE, které jsou založeny na principu Low-Carb, jehož podstata spočívá v tom, že tělo přijme malé množství komplexních sacharidů. Díky tomu zůstane hladina krevního cukru bez výkyvů a tělo tak využívá jako zdroj energie tuky uložené v tukových polštářcích. Látková výměna se téměř výhradně přepne na spalování tuků.

Ochutnejte například jahodovouvanilkovou nebo hruškovou tyčinku ACTIVE BALANCE s L-Carnitinem.

Kromě malého množství speciálních sacharidů obsahují produkty Low-Carb také spoustu hodnotných proteinů a zdraví prospěšné nenasycené mastné kyseliny. Proteiny jsou důležité pro pružnou pleť, zdravé vazivo, lesklé vlasy, pěkné nehty a svalovou výstavbu.

Hlavní přednosti výživy Low-Carb jsou:

  • malé množství vybraných sacharidů
  • vysoce hodnotná a sytá vaječná bílkovina
  • zdravé tuky
  • slučitelné balastní látky

Kdy může výživa ACTIVE pomoci:

  • Přibírání na váze s rostoucím věkem

Od určitého věku je látková výměna pomalejší, bazální metabolismus se snižuje. To znamená, že tělo spotřebuje méně kalorií. Kdo nechce s postupujícími léty přibírat na váze, musí o svoji figuru pečovat. Kombinujte výživu Low-Carb s vyšším obsahem bílkovin a se správnou dávkou lehkého, pravidelného vytrvalostního tréninku a s cvičením pro zpevnění postavy. To je úspěšná cesta, jak zhubnout nebo si trvale udržet optimální váhu.

  • Celulitida

Nadbytečný příjem cukrů a tuků je hlavním původcem celulitidy. Účinným prostředkem, jak se zbavit nepopulární pomerančové kůže, je příjem dostatečného množství bílkovin a minerálních látek ve spojení s lehkým silovým tréninkem. Dojde tak k odbourání tuků, vypnutí svalů a posílení vaziva. Naopak zcela nevhodný způsob boje proti celulitidě je radikální dieta, při které je nabouráváno slabé vazivo.

  • Zformování postavy

K dosažení pěkně vytvarované figury je vhodný lehký vytrvalostní trénink na stepperu nebo ergometru 2-3 x týdně asi 30 minut a rovněž lehký silový trénink (asi 20 minut), který podporuje látkovou výměnu.

 

Všechny produkty INKOSPOR najdete zde.

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?