Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Jak nezmrznout před hospodou

S pokrokem vědy a techniky dnes nic není nemožné. Proč si tedy nedát svařák na zahrádce před restaurací? Bojíte se, že k lavičce přimrznete? Pokud i Vás láká zimní posezení venku a přitom v teple, máme tu něco pro Vaše oblíbené hospůdky, penziony, kavárny či restaurace.

Zima je krásná, ale chladná. A ať už vyrazíte na lyže či na procházku, stejně skončíte na stejném místě - protože všechny cesty v zimě vedou do hospody či podobného zařízení, kde Vám nabídnou něco teplého k pití či jídlu.

A teď z té druhé strany - jste provozovatel restaurace, baru, hospody, kavárny, penzionu či horské chaty. Máte u svého podniku zimní zahradu či studenou chodbu? Tak proč ji nevyužít i v zimě? Rozšiřte kapacitu vaší restaurace/kavárny i o prostory, které v zimě obvykle nevyužíváte. Zimní období, a to především kolem Vánoc a Silvestra, přeje stravovacím zařízením. Zahrádka nabízí v této době potřebný prostor a jediným důvodem, proč jej majitelé restaurací, hospod, barů či kaváren nevyužijí, je strach, aby jim zákazníci nezmrzli. Když se projdete po Starém Městě v Praze, zjistíte, že ve dvou ze tří případů sedí zákazníci i venku. A to právě díky tepelným ohřívadlům. Na jednu stranu si tím provozovatelé zvětší kapacitu zařízení, na straně druhé se jedná o romantický zážitek. 

Nabízíme širokou škálu propanbutanových tepelných zářičů od renomované francouzské značky Campingaz. Podívejte se například na zářič Sun Force Advantage za 9 024 Kč. Naklápěcí klobouk zářice Vám umožní efektivně využít teplo tam, kde je nejvíce potřeba. Tepelný zářič je vybaven speciálním bezpečnostním systémem, který automaticky odpojí přívod plynu v případe, že by došlo k převrhnutí přístroje nebo k zhasnutí plamene za velkého větru.

GRILOVÁNÍ

Nejednomu zákazníkovi se v zimě zasteskne po pořádné grilovačce. Povolejte svého kuchaře ke grilu přímo před zákazníky - uspořádáte jim tak jedinečný kulinářský zážitek.

V nabídce e-shopu máme širokou škálu grilů značky Campingaz. Z nabídky vybíráme například gril Adelaide 4 Premium za 12 999 Kč. Kontaktní gril se čtyřmi litinovými hořáky (včetně rozptylovače tepla) umožňuje nezávislé grilování v každé čtvrtině grilu. Pomocí ovládacích knoflíků lze pohodlně regulovat teplotu. Grilovací plocha je rozdělena na litinový rošt a litinovou plotnu. Pokud nepotřebujete přímo profesionální gril, nabízíme třeba jednoduchý gril Rancho Classic za 2 999 Kč. Jedná se o jednoduchý lávový gril s dvojitým ocelovým hořákem, který umožňuje nezávislé grilování na polovině nebo na celé ploše roštu. Má teploměr, okénko ve víku pro sledování pokrmu a jeden sklopný postranní stolek s lávovými kameny v ceně grilu.

Konec roku je navíc ideální doba k nákupu vybavení - snižte si základ pro výpočet daně nákupem tepelných zářičů či grilů! Pokud Vám na konci roku zbyde nějaký ten peníz a přemýšlíte, zda přeci jen něco nedokoupit a provést tak menší daňovou optimalizaci, máme tipy přesně pro Vás.

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?