Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Komfortní nafukovací postele AEROBED

Značka AEROBED byla založena v roce 1992 ve Spojených státech. Cílem bylo nabízet komfortní náhradu za klasické postele při maximální skladnosti a lehkého transportu.

Vývoj šel rychle kupředu a Aerobed je dnes světový leader ve výrobě luxusních nafukovacích postelí a matrací. Jako vůbec první přišel Aerobed s možností nafukovat tyto postele pomocí vestavěné elektrické pumpy. Patentovaný systém ventilu a vestavěné či připojitelné pumpy umožňuje nafouknutí postele velikosti klasického lůžka během několika málo minut a vyfouknutí během vteřin.

Postele Aerobed lze využívat pro absolutně komfortní spaní ve velkých rodinných stanech na letní dovolené, tak jako pohotovostní lůžka pro návštěvy. Nafu­kovací postele AEROBED jsou doporučovány i lidem s chronickými bolestmi zad, neboť si mohou podle potřeby okamžitě přizpůsobit tuhost postele.

Vybrat si můžete z různých velikostí od základních single matrací s tloušťkou 15cm, přes matrace pro dvě osoby až po „letiště“ o rozměrech klasické postele 198×152×47 a to včetně příjemného semišového povrchu a opěrky hlavy.

Pohodlí zabezpečuje systém oddělených vrstev, zamezující nepříjemnému pohupování postele. Velkou výhodou je i tvarování postele, které napomáhá zdravému spánku.

Produkty Aerobed vyrobeny z ekologicky šetrných materiálů.

Neopomenutelnou výhodou nafukovacích postelí a matrací je i velká skladnost. Jsou dodávány s praktickým transportním obalem a vlastní pumpou, připojitelnou do 230V domácí sítě, nebo přenosnou dobíjecí pro účely použití na cestách, či v autokempech.

Celkem 3 modely nafukovacích postelí AEROBED najdete i zde v oficiálním eshopu Výstavy stanů.

 

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?