Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

ZMĚNA výdejního místa + 4CAMPING otevírá prodejnu v Praze!

A je to tady. Vážení přátelé, 1.prosince ve 12:00 hod. pro Vás otevřeme novou prodejnu na adrese Sokolovská 352/215, na Praze 9 (zároveň je to adresa pro výdejní místo 4camping.cz). Poměrně dlouho jsme pražskou prodejnu připravovali a náš sen se konečně začíná plnit.    

V týdnu otevření sleva 21 % = nákup BEZ dph!!

 

V týdnu otevření naší nové prodejny budete moci využít jednorázové slevy na veškeré skladové zboží ve výši 21% (nelze kombinovat s jinými slevami). Tato akce platí pouze  pro zboží na prodejně. Na nové prodejně budete pak tuto slevu moci využít po celý týden, tedy do 5. prosince!


Kde nový 4camping najdete?

Stačí například přijet metrem na stanici Vysočanská, použít východ směr Sokolovská ulice a ihned naproti uvidíte prodejnu. Mapka Vám poradí, jak se dostat k nám na Sokolovskou:).

Cesta autem také není problém. Přímo před obchodem se dá zastavit bez omezení, a proto si můžete odvézt i velké a těžké nákupy.

Výstava stanů je tady!

Novinky

Od 31. 5. do 25. 8. 2024 probíhá na Výstavišti v Praze Letňanech v pořadí již 27. Výstava stanů.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 30. 4.-13. 5. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.