Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Nový obchod 4camping.cz v autokempu Vranovská pláž již roste

Doslova za pár hodin vyrostla v centrální části jednoho z nejlepších a nejkrásnějších autokempů v České republice nová prodejna 4camping. V následujících dnech budou probíhat dokončovací práce, montáž interiéru a navážení zboží. A již cca v polovině června si zde budete moci nakoupit nejmodernější potřeby pro stanování.

Jedná se již o druhý obchod 4camping, který pro vás na Moravě připravujeme. První obchod byl v provozu již v minulém roce v autokempu Merkur Pasohlávky a ukázalo se, že je to pro návštěvníky kempů služba potřebná a využívaná. Nejeden z kempařů dokoupil, co zapomněl zabalit a mnoho bylo i těch, kteří své vybavení obměnili až po seznámení s novinkami a vychytávkami, které do té doby neznali. Stále častěji také byla využívána služba, že se budoucí návštěvník kempu objednal potřebné vybavení zde na <a>www.4camping.cz a při příjezdu na dovolenou si je již pouze vyzvedl. Toto vše tedy bude nově dostupné už i na Vranově.

Obchod nám staví Společnost ROOFS.CZ GROUP a.s z Olomouce. Stejná společnost nám v loňském roce postavila i obchod  v Autokempu Merkur Pasohlávky.

 Další fáze stavby obchodu na Vranově

Zpěvník plný písniček k táboráku

Novinky

Čas večerních táboráků v přírodě je tady a my vám přinášíme nejen vybavení, ale rovnou i zpěvník a slevu na hudební nástroje na e-shopu Music City.

Night shopping na Výstavě stanů

Novinky

Ve středu 17.7. proběhne v pražských Letňanech na Výstavě stanů night shopping s bohatým doprovodným programem a experty k ruce.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 2. 7.-15. 7. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!

Vybíráme pro vás

1 180  (34.83 %) 769 

Porovnat

559  (10.73 %) 499 

Porovnat

1 499  (36.69 %) 949 

Porovnat

259 

Porovnat

1 120  (32.23 %) 759 

Porovnat

2 599  (30.78 %) 1 799 

Porovnat