Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Nový obchod 4camping v Pasohlávkách

Již delší dobu u novomlýnských nádrží stojí a funguje plnohodnotný obchod, který nabízí nejrůznější outdoorové vybavení, doplňky, ale také praktické služby nejen místním návštěvníkům.

Pokud jste již autokemp v Pasohlávkách navštívili, jistě jste si již našeho nového obchodu všimli. Pokud se však teprve do Pasohlávek na dovolenou chystáte, srdečně Vás na návštěvu obchodu zveme. Firma 4camping, spolupořadatel Výstavy stanů a hrdý partner ankety KEMP ROKU, zde totiž 20. června slavnostně otevřela specializovaný obchod se sortimentem určeným právě kempařům a turistům.

Právě vzhledem k úzké provázanosti s Výstavou stanů a eshopem 4camping.cz je zde také možnost objednat si naprosto cokoliv z Výstavy stanů na Výstavišti PVA EXPO v Praze Letňanech nebo z eshopu www.4camping.cz. Při objednávce do 12 hodin bude zboží v kempu připraveno hned druhý den a to zcela bez nákladů na dopravu. Jako exkluzivní dopl'nkovou službu je možnost objednat si vybavení na dovolenou z klidu domova na www.4camping.cz a v požadovaném termínu si ho nechat zaslat do Pasohlávek. Na dvolenou v Pasohlávkách tak můžete vyrazit například na kole pouze s malým batúžkem.

V nabídce našeho nového obchodu naleznete kempingový nábytek od židlí až po kuchyně, ale také nádobí, kvalitní lehké kuchyňské vybavení, vařiče nebo grily. Pro případ chladnějšího počasí zde bez problémů pořídíte teplé pohodlné spacáky, či komfortní vysoké nafukovací matrace i pohodlné a teplo izolující samonafukovací karimatky. Dále jsou zde připraveny bundy, pláštěnky, ponča, ale i pořádné ponožky do bot nebo kvalitní termoprádlo. Samozřejmostí je také prodej doplňků, takže se již neusíte bát, že doma něco zapomente. V obchodě najdete nože, náhradní kolíky, pruty a gumičky ke stanům, kladiva na zatloukání kolíků a háky na jejich vytažení. Dále hry pro zabavení dětí a další drobnosti.

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?