Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Nabízíme práci v našem super týmu

K naší velké radosti nakupuje v našich prodejnách po celé České republice a v zahraničí stále více lidí a protože stavíme na skvělém zákaznickém servisu, poradenství a neustále rosteme, hledáme nové kolegy do našeho týmu. 

Jsme e-shop 4camping, rychle se rozvíjející společnost plná outdoorových nadšenců a profíků v oboru. Baví tě outdoor, jsi spolehlivý a nebojíš se nových výzev? Do našeho týmu hledáme neustále nové kolegy, kteří nám pomohou v růstu. Neváhej a přidej se k nám! Více informací o aktuálních pozicích najdeš ZDE.

Nabízíme zajímavou práci ve skvělé partě lidí, dobrý výdělek a řadu benefitů jako je možnost nákupu outdoorového vybavení za výhodných podmínek a mnoho firemních aktivit.

V případě zájmu zašlete stručný životopis a informaci, proč máte zájem u nás pracovat, příp. jaký máte vztah k outdooru na e-mail kariera@4camping.cz nebo volejte na číslo +420 737 244 267.

Zpěvník plný písniček k táboráku

Novinky

Čas večerních táboráků v přírodě je tady a my vám přinášíme nejen vybavení, ale rovnou i zpěvník a slevu na hudební nástroje na e-shopu Music City.

Night shopping na Výstavě stanů

Novinky

Ve středu 17.7. proběhne v pražských Letňanech na Výstavě stanů night shopping s bohatým doprovodným programem a experty k ruce.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 2. 7.-15. 7. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!