Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Veletrh Sport life v Brně

Navštivte nás na veletrhu SportLife v Brně 6. - 9. 11. 2014. Můžete si vyzkoušet a s velkou posezónní slevou zakoupit kempingové vybavení!. Připraveno pro vás budeme za nákupní ceny vyprodávat zboží od značek OUTWELL, EASY CAMP, VANGO, TRIMM, HANNAH, BERGHAUS a mnoha dalších. 

V pavilonu "P" budeme na ploše 100 m2 prezentovat a prodávat především kempingový nábytek a vybavení pro karavanisty, ale také třeba nafukovací karimatky a luxusní rodinné stany s nafukovací konstrukcí, který postavíte za 3 minuty.

V pavilonu "V" máme plochu 50 m2 a budete si zde moci za výhodné ceny koupit především oblečení, spacáky, batohy a spoustu doplňků pro turistiku a kempování. A to zejména:

Loňskou zimní kolekci TRIMM až s 60% slevou!
Loňskou zimní kolekci HANNAH až s 50% slevou!
Goretexový výprodej BERGHAUS se slevou až 40%!

Tato nabídka pravděpodobně nebude umístěna na eshopu!

Na fotografii je loňský maličký stánek, letos to bude významně větší!  :-)

 

SPORT Life nabídne inspiraci pro outdoorové sportování

 SPORT Life nabídne inspiraci pro outdoorové sportování

Outdoorové aktivity lákají stále více Čechů. Rozšiřuje se také paleta možností, co všechno mohou lidé v přírodě podnikat. Na listopadovém veletrhu SPORT Life si budou moci vyzkoušet i některé méně tradiční aktivity.

V pavilonu V například vyroste lanové centrum s lezeckou stěnou nebo oblíbeným Tarzaním skokem. Mistři v chození po plochém laně slackline pak budou předvádět různé triky a skoky na nízko zavěšeném laně, i královskou disciplínu, kterou je Highline, tedy chození po „lajně“ zavěšené vysoko nad hlavami diváků. Lezení krátkých cest většinou na velkých balvanech bez jištění ­ to je bouldering. V rámci finále Rock Point Českého poháru v boulderingu se během SPORT Life na výstavišti utká tuzemská špička v této disciplíně. Během soboty a neděle se utkají v lezení na rychlost i na obtížnost.

Poprvé se na výstavišti uskuteční závod v olympijském šplhu memoriál Ladislava Váchy. Pod taktovkou Sokola Brno 1 proběhne v sobotu závod žáků, dorostenců a žen na laně 4,5 metru a poté odpoledne hlavní závod mužů ve šplhu na 8 metrů. Lidé si také v pauzách mezi závody budou moci šplh vyzkoušet. V neděli potom se bude konat otevřený závod pro veřejnost.

Návštěvníci se mohou rovněž těšit na několik přednášek zkušených vyznavačů outdoorových ak­tivit. V pátek se na výstavišti pod názvem Alpy Extrém Team představí ti nejlepší současní čeští alpinisté a lezci ­ Adam Ondra, Lucie Hrozová, Marek Holeček, Pavel „Bača“ Vrtík, Jan Trávníček a další. Součástí celodenního show je i česká premiéra unikátních filmů o začátcích spor­tovního lezení v národním parku Yosemite v USA. Mezi nejatraktivnější přednášky bude zcela jistě patřit vystoupení Radka Jaroše – ten přiblíží svůj výstup na vrchol K2. Radek tímto výstupem završil své himálajské úspěchy. Nebude chybět ani festival Kolem světa s promítáním filmů a fotografií, s reportážemi z dalekých zemí světa a mezinárodním festivalem outdoorových filmů.

Zajímavé bude i páteční slaňování výškové budovy BVV (50 metrů) hercem Janem Budařem za podpory horolezce Radka Jaroše. Rozhodování o volbě konkrétního produktu pro outdoor návštěvníkům usnadní možnost testování gore­texového vybavení v tzv. laboratoři, která bude na stánku Hudy simulovat vliv deště, vlhka a větru.

Výstava stanů je tady!

Novinky

Od 31. 5. do 25. 8. 2024 probíhá na Výstavišti v Praze Letňanech v pořadí již 27. Výstava stanů.

Doprava zdarma!!!

Novinky

Od 30. 4.-13. 5. 2024 máte dopravu na DPD výdejní místa ZCELA ZDARMA!

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.